ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Interactive Marketing Conference 2024: «A.I. Unleashed – The A.I. Generated Odyssey»

Interactive Marketing Conference 2024: «A.I. Unleashed – The A.I. Generated Odyssey»

Ο IAB Hellas, η κορυφαία ένωση διαδραστικής επικοινωνίας στην Ελλάδα, ανακοινώνει το πολυαναμενόμενο Interactive Marketing Conference (IMC) 2024, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μάρτιου 2024, στο Ωδείο Αθηνών, με τίτλο «A.I. Unleashed – The A.I. Generated Odyssey»

Με έναν πρωτοποριακό και δυναμικό τρόπο, η θεματολογία καθώς και όλη η επικοινωνία και τα επικοινωνιακά υλικά του φετινού συνεδρίου έχουν δημιουργηθεί εξ ολοκλήρου από τεχνολογίες ΑΙ**, αποδεικνύοντας την ευρεία εφαρμογή και τον θετικό αντίκτυπο της Τεχνητής Νοημοσύνης στον κόσμο της επικοινωνίας.

Το IMC 2024 θα καλύψει τέσσερις βασικές θεματικές ενότητες, περιλαμβάνοντας εκτενείς συζητήσεις και παρουσιάσεις σχετικά με την ουσία της ΑΙ, την εφαρμογή της στη διαφήμιση, τα απαραίτητα εργαλεία και δεξιότητες, καθώς και τις μελλοντικές προοπτικές της στον τομέα της διαφήμισης. Πρωτοπόροι του κλάδου και αναγνωρισμένοι ειδικοί από την Ευρώπη και την Αμερική, θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους, παρέχοντας αξιόλογη γνώση και διορατικότητα.

Ο πρόεδρος του IMC 2024 Στάθης Βωβός, Commercial Director της Elpedison και ενεργό μέλος του ΔΣ του IAB Hellas, δήλωσε: Το IMC 2024 αναμένεται να είναι μια ανατρεπτική και εντυπωσιακή εμπειρία, όπου θα παρουσιαστούν οι πιο πρωτοποριακές ιδέες και τεχνολογίες σχετικά με το Artificial Intelligence. Μη χάσετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε αυτή την διοργάνωση που θα αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την επικοινωνία και τη διαφήμιση!»

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις αρχές του νέου έτους. Καλούμε όλους τους επαγγελματίες και τους φίλους του κλάδου να διασφαλίσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους σε αυτήν τη σημαντική και καινοτόμο εκδήλωση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το IMC 2024, προκράτηση θέσεων, ευκαιρίες χορηγιών ή οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον IAB Hellas: Έλενα Τσακιρίδου, director@iab.gr, τηλ.210 6828800

**Σχετικά με το IAB Hellas:**

Ο IAB Hellas αποτελεί το ελληνικό παράρτημα του Interactive Advertising Bureau (IAB), της πλέον κορυφαίας διεθνούς οργάνωσης στον τομέα της ψηφιακής διαφήμισης και μάρκετινγκ. Με στόχο την προώθηση και την ανάπτυξη του ψηφιακού διαφημιστικού κλάδου στην Ελλάδα, το IAB Hellas διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο μέσω των προγραμμάτων εκπαίδευσης, έρευνας και προτύπων που εισάγει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ