ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το AQUA Carpatica σας περιμένει στην έκθεση HORECA 2024

Το AQUA Carpatica σας περιμένει στην έκθεση HORECA 2024
Aqua Carpatica

Το AQUA Carpatica, το νερό θαύμα από τα Καρπάθια Όρη θα συμμετέχει στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση ποιοτικού, επαγγελματικού κοινού, HORECΑ 2024.

Το περίπτερο του θα βρίσκεται στο Hall 1, Stand D 30.

Η ομάδα του AQUA Carpatica θα βρίσκεται εκεί και θα σας περιμένει όλους να έρθετε στο περίπτερο της εταιρείας, για να σας ενημερώσει για τις αξίες του νερού, την μοναδική γεύση του, τι σημαίνουν τα νιτρικά στο νερό, άλλα και να απαντήσει σε όποια ερώτηση απορία έχετε.

Λίγα λόγια για το AQUA Carpatica

Οι πηγές AQUA Carpatica ανακαλύφθηκαν το 2005 κι αφού ερευνήθηκαν και αναλύθηκαν για πέντε συνεχόμενα έτη ξεκίνησε η εμφιάλωσή το 2010, ενώ πρόσφατα μπήκε και στην Ελληνική αγορά.

H AQUA Carpatica έχει αποσπάσει 99 διεθνή βραβεία τόσο για την ποιότητα όσο και για την απαλή γεύση ενώ παράλληλα δεν αφήνει κάποια επίγευση. Χάρη στα μηδενικά νιτρικά (φυσικώς ανθρακούχο νερό) και στα σχεδόν μηδενικά νιτρικά (φυσικό μεταλλικό νερό) τα AQUA Carpatica είναι ιδανικά για εγκύους και παιδιά.

Παρ’ ότι υπάρχει στην αγορά περίπου δέκα χρόνια τώρα, το AQUA Carpatica βρίσκεται ήδη σε παγκόσμιες αγορές (Ηνωμένες Πολιτείες, Μ. Βρετάνια, Ιαπωνία, Ντουμπάι, Ισπανία , Αυστραλία, Ουγγαρία, Κίνα κλπ.) κι έχει τύχει διεθνούς αναγνώρισης.

Το 2022 η εταιρεία AQUA Carpatica προχώρησε σε στρατηγική συμφωνία με την PepsiCo που δίνει τη δυνατότητα επέκτασης και σε άλλες αγορές, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ