ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

9η Boat & Fishing Show: Ξεκινά την Τετάρτη (07/03) με δεκάδες Έλληνες και ξένους εκθέτες

9η Boat & Fishing Show: Ξεκινά την Τετάρτη (07/03) με δεκάδες Έλληνες και ξένους εκθέτες

9η Boat & Fishing Show

Δελτίο Τύπου

Μία συναρπαστική εμπειρία σε εκθέτες και επισκέπτες θα προσφέρει η διεθνής έκθεση «Boat & Fishing Show – SEA & Tourism EXPO», η οποία θα έχει ως επίκεντρο τη θάλασσα και τη δραστηριότητα στο υγρό στοιχείο.

Η ελληνική «γιορτή της θάλασσας» θα ανοίξει τις πύλες την Τετάρτη (07/02), στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, με πολλές πρεμιέρες σκαφών και διεθνείς συμμετοχές. Η έκθεση, η οποία αποτελεί θεσμό καθώς θα διεξαχθεί για 9η χρονιά στην Αθήνα, θα ολοκληρωθεί στις 10 Μαρτίου.

Η έκθεση θα αποτελέσει μία πρώτη τάξεως ευκαιρία για να βρεθούν στον ίδιο χώρο οι άνθρωποι που σχετίζονται με τη θάλασσα, να ανταλλάξουν ιδέες και να δημιουργήσουν τις βάσεις για μελλοντικές συνεργασίες που θα έχουν ως στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα.

boat expo ekthesi

9η Boat & Fishing Show

Δελτίο Τύπου

Από την άλλη πλευρά, οι επισκέπτες θα πάρουν μέρος μία μεγάλη γιορτή με επίκεντρο το υγρό στοιχείο. Θα ενημερωθούν για εξελίξεις στον χώρο του σκάφους και του ψαρέματος, θα λάβουν μέρος σε κληρώσεις, θα παρακολουθήσουν σεμινάρια και θα αρχίσουν να μετράνε αντίστροφα για την έλευση του καλοκαιριού.

Η πολυεπίπεδη έκθεση καλύπτει όλους τους κλάδους της θαλάσσιας δραστηριότητας. Αυτή τη χρονιά έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στον κόσμο του βυθού. Θα συμμετέχουν οι μεγαλύτερες εταιρείες εξοπλισμού υποβρύχιας αλιείας και κατάδυσης με πολλές εκδηλώσεις και σεμινάρια.

boat fishing expo

9η Boat & Fishing Show

Δελτίο Τύπου

Η «Boat & Fishing Show SEA & Tourism EXPO» θα ανοίξει τις «πύλες» της αύριο (7/3, 15.00). Στις 7 και 8 Μαρτίου το ωράριο λειτουργίας θα είναι από τις 15.00 έως τις 21.00, στις 9 Μαρτίου η έκθεση θα λειτουργήσει από τις 10.00 έως τις 21.00 και την Κυριακή από τις 10.00 έως τις 20.00.

boat fishing expo

9η Boat & Fishing Show

Δελτίο Τύπου

Η Boat & Fishing Show διοργανώνεται από την Pelagic Expo με την υποστήριξη της Yamaha. Έχει ως στόχους την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού, τη διάδοση και την στήριξη των επαγγελμάτων που σχετίζονται με τη θάλασσα, την ανάδειξη των δυνατοτήτων της Ελλάδος στον τομέα της θαλάσσιας δραστηριότητας ενώ συμβάλει και στην προσπάθεια του Υπουργείου Τουρισμού για την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.boatfishingshow.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ