Σάββας Πελτέκης: Χρέος του ΤΕΕ είναι να οδηγεί τις εξελίξεις
O κ. Σάββας Πελτέκης, Διευθύνων Σύμβουλος του Φορέα Πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD)
TÜV HELLAS (TÜV NORD)Κάλεσμα στα μέλη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, προκειμένου να συμμετάσχουν μαζικά στις επικείμενες εκλογές απηύθυνε ο κ. Σάββας Πελτέκης, Διευθύνων Σύμβουλος του Φορέα Πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD), Ναυπηγός Μηχνολόγος Μηχανικός ΕΜΠ και υποψήφιος με τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΔΗ.ΣΥ.Μ.) με Επικεφαλής τον κ. Νίκο Μήλη, Πολιτικό Μηχανικό.
Αναλυτικά, το μήνυμα του κ. Πελτέκη έχει ως εξής: «Είναι χρέος του ΤΕΕ είναι να οδηγεί τις εξελίξεις προκειμένου να μπορεί να ανταποκριθεί στις προκλήσεις που επιφέρει η νέα ψηφιακή εποχή, στην οποία κυριαρχεί η Τεχνητή Νοημοσύνη.
Παράλληλα, είναι επιτακτική η ανάγκη για μαζική συμμετοχή όλων των συναδέλφων στις εκλογές που διεξάγονται στις 19 Μαΐου 2024, προκειμένου από κοινού να συνδιαμορφώσουμε τις εξελίξεις. Θα αποτελούσε ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη η ψήφος στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, και η στήριξη της υποψηφιότητάς μου».
Στον βυθό της Κοπεγχάγης: Το πολεμικό πλοίο που βύθισε ο Νέλσον αναδύεται ξανά από την ιστορία
08:57
Υποχρεωτικό από Ιούνιο το κουτί πρώτων βοηθειών στο αυτοκίνητο: Τι πρέπει να περιέχει – Τα πρόστιμα
08:44
Liveblog: Χτύπημα σε πετροχημικό εργοστάσιο στη Σαουδική Αραβία - «Ο Τραμπ μπορεί να πάρει πίσω το τελεσίγραφο, αν δει σημάδια για συμφωνία»
08:30
«The Testaments»: Η επική συνέχεια του «The Handmaid’s Tale» που σαγηνεύει και σοκάρει
08:26