ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συναντήσεις Χαρίτση – Κουτεντάκη με επενδυτές στο Λονδίνο

Συναντήσεις Χαρίτση – Κουτεντάκη με επενδυτές στο Λονδίνο
Ο υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Αλέξης Χαρίτσης ΑΠΕ -ΜΠΕ

Στο Λονδίνο βρίσκονται από σήμερα ο υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Αλέξης Χαρίτσης και ο Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής του υπουργείου Οικονομικών Φραγκίσκος Κουτεντάκης, καθώς και οι επικεφαλής και στελέχη του Χρηματιστηρίου Αθηνών, της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και των 27 εισηγμένων εταιρειών προκειμένου να μετέχουν στο 11ο Annual Roadshow που διοργανώνει κατά το τριήμερο 20-22 Σεπτεμβρίου το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Στην εκδήλωση θα μετέχουν 90 διεθνή funds που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συναντηθούν με εκπροσώπους ελληνικών εταιρειών, ενώ οι fund managers ξεπερνούν τους 135. Αύριο μόνον οι εκπρόσωποι των ελληνικών εισηγμένων αναμένεται να έχουν περισσότερα από 700 συναντήσεις με επενδυτές.

Την Πέμπτη ο υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Αλέξης Χαρίτσης θα είναι κεντρικός ομιλητής σε πάνελ με θέμα «Οι Ελληνικές Κεφαλαιαγορές επιταχύνουν την πραγματική οικονομία».

Στο πλαίσιο του 11ου Annual Roadshow ο κ. Χαρίτσης θα έχει σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους επιχειρηματικών και επενδυτικών σχημάτων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ