ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η DAIKIN Hellas παρουσιάζει το Stand By Me

Η DAIKIN Hellas παρουσιάζει το Stand By Me

Η κορυφαία βιομηχανία κλιματιστικών DAIKIN με γνώμονα το μοναδικό κλίμα ασφάλειας που παρέχει σε όλους τους πελάτες της, παρουσιάζει το πλέον ολοκληρωμένο πρόγραμμα τεχνικής υποστήριξης, Stand By Me. Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση και εξασφαλίζει μέγιστη ενεργειακή απόδοση.

Εκτεταμένη εγγύηση

Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα του Stand By Me είναι η δυνατότητα δωρεάν επέκτασης της εγγύησης για μονάδες με νέας γενιάς ψυκτικό μέσο R32, καλύπτοντας τα κόστη εργασίας* και ανταλλακτικών. Το μόνο που χρειάζεται είναι η καταχώριση της μονάδας κλιματισμού στον ειδικά διαμορφωμένο ιστότοπο standbyme.daikin.gr της εταιρείας ώστε οι χρήστες να απολαύσουν τα οφέλη της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Γρήγορη παρακολούθηση από τεχνικούς συνεργάτες της DAIKIN

Με την καταχώριση της μονάδας στο standbyme.daikin.gr, οι συνεργάτες της DAIKIN ενημερώνονται αυτόματα εξασφαλίζοντας στους πελάτες γρήγορη και αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη. Παράλληλα, οι χρήστες του Stand By Me έχουν την δυνατότητα να διαχειρίζονται μέσω του site όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που σχετίζονται με το σύστημα τους όπως έγγραφα καταχώρισης, ιστορικό παρακολούθησης και συντήρησης ενώ έχουν άμεση πρόσβαση στις απαραίτητες πληροφορίες για τη διασφάλιση άψογης τεχνικής υποστήριξης.

Εκτεταμένη εγγύηση για ανταλλακτικά

Οι πελάτες της DAIKIN μπορούν να υπολογίζουν πάντα στους επίσημους συνεργάτες της εταιρείας για να εξασφαλίσουν μεγάλη διάρκεια ζωής, την ομαλή λειτουργία και όλα τα άλλη οφέλη εγκατάστασης της DAIKIN. Οι τεχνικοί συνεργάτες της DAIKIN χρησιμοποιούν αποκλειστικά ανταλλακτικά της εταιρείας και έχουν όλη την απαραίτητη τεχνική γνώση για να επιλύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Με μικρό κόστος υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης για συγκεκριμένα ανταλλακτικά. Παράλληλα εξασφαλίζεται η γρήγορη αντικατάσταση κάθε εξαρτήματος έτσι όσοι επιλέγουν DAIKIN δεν ανησυχούν για απρογραμμάτιστες δαπάνες.

Η DAIKIN Hellas διαθέτει επίσης και το DAIKIN helpdesk, στο οποίο οι πελάτες μπορούν να απευθύνονται για οτιδήποτε χρειαστούν, τηλεφωνικά (2108761300) ή μέσω email (info@daikin.gr), από τις 08:00 ως τις 18:00, Δευτέρα με Παρασκευή. Τα έμπειρα στελέχη της εταιρείας είναι καταρτισμένα ώστε να ενημερώνουν για τις τεχνικές προδιαγραφές όλης της γκάμας των προϊόντων, να καθοδηγούν για την επιλογή του τύπου μηχανήματος που θα αγοράσουν, να υποδεικνύουν προτεινόμενα σημεία πώλησης και να βοηθούν στην επίλυση τεχνικών προβλημάτων αλλά και στην εγκατάσταση και ρύθμιση προϊόντων.

Μάθετε περισσότερα στο https://standbyme.daikin.gr/el/ και κάντε like στη σελίδα της DAIKIN Hellas στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της κορυφαίας βιομηχανία κλιματιστικών.

*Τα κόστη εργασίας καλύπτονται μόνο σε περίπτωση αποκατάσταση βλάβης εντός εγγύησης.

Πληροφορίες για την DAIKIN

Η βιομηχανία DAIKIN ιδρύθηκε το 1924 στην Ιαπωνία και με την παρουσία της συνέβαλε αποφασιστικά στην πρόοδο και στην εξέλιξη του κλάδου. Η παραγωγή των μηχανημάτων της DAIKIN γίνεται σε 62 ιδιόκτητα εργοστάσια σε όλο τον κόσμο. Η ανοδική πορεία της εταιρείας και η εδραίωσή της στον παγκόσμιο χάρτη αποτυπώνεται στον συνεχώς αυξανόμενο κύκλο εργασιών, ο οποίος το 2014 άγγιξε τα €13.777 δις συνολικά και τα €1.845,27 δις στην Ευρώπη. Η εταιρεία επενδύει επίσης στο προσωπικό της, το οποίο αυξάνεται συνεχώς και ανέρχεται σήμερα σε σχεδόν 60.000 εργαζόμενους παγκοσμίως, εκ των οποίων οι 6.000 εργάζονται στην DAIKIN Europe N.V. και στις θυγατρικές της, εξυπηρετώντας αποκλειστικά τις ανάγκες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής. Η πρωτοποριακή ανάπτυξη προϊόντων και η ασυναγώνιστη ποιότητα και ευελιξία των ολοκληρωμένων λύσεων, η εξαιρετική αποδοτικότητα των συμπιεστών και η τεχνολογία inverter, μέχρι οι πρόσφατες καινοτομίες στα ψυκτικά μέσα και στο σχεδιασμό προϊόντων για εποχιακή απόδοση, κατατάσσουν τη DAIKIN στην πρώτη γραμμή της ενεργειακής αποδοτικότητας και της καινοτομίας.

DAIKIN Συστήματα Κλιματισμού Ελλάς Α.Ε

Η DAIKIN ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα στην δεκαετία του 1980, ενώ το 2004 ιδρύθηκε το DAIKIN Europe Γραφείο Ελλάδος. Το 2006 η DAIKIN Europe Γραφείο Ελλάδος μετατράπηκε σε Ανώνυμη Εταιρεία, θυγατρική του ομίλου της DAIKIN με την επωνυμία: DAIKIN Συστήματα Κλιματισμού Ελλάς ΑΕ, πιστοποιώντας τη σημαντική της θέση στην αγορά της χώρας. Στόχοι της εταιρείας είναι η εδραίωσή της ως νούμερο 1 κατασκευαστή συστημάτων κλιματισμού στην αγορά, η προώθηση της τεχνολογίας και των νέων προϊόντων της, η συνεχής προσπάθεια για ανάπτυξη ενός ανταγωνιστικού δικτύου πωλήσεων και η βελτίωση των υπηρεσιών πριν και μετά την πώληση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ