ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ποια είναι τα οφέλη του «καλού» ύπνου;

Ποια είναι τα οφέλη του «καλού» ύπνου;

Οι ώρες ύπνου που έχει ανάγκη ο ανθρώπινος οργανισμός ποικίλλουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Αναμφισβήτητα όμως, σε κάθε έναν από εμάς ο Καλός Ύπνος προσφέρει οφέλη τόσο για την υγεία, όσο και για την ευεξία και την ομορφιά. Για να αποκτήσουμε την ενέργεια που χρειαζόμαστε και να αντεπεξέλθουμε στις καθημερινές μας υποχρεώσεις, χρειαζόμαστε κατά μέσο όρο περίπου οκτώ ώρες. Αυτό σημαίνει ότι κοιμόμαστε σχεδόν το ένα τρίτο της ζωής μας!

Μπορεί να ακούγεται ακραίο αλλά ο ύπνος είναι εξίσου απαραίτητος με το οξυγόνο, το νερό και το φαγητό. Η έλλειψή του μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα και να επηρεάσει σημαντικά τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική μας υγεία. Τι είναι αυτό, όμως, που κατατάσσει τον ύπνο σε ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα που θα έπρεπε να απασχολούν τον άνθρωπο; Ένας καλός ύπνος μπορεί να προσφέρει σημαντικά οφέλη για την υγεία μας ψυχική και σωματική. Πιο συγκεκριμένα, μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής μας, να μειώσει τα επίπεδα του στρες και του άγχους και κατ’ επέκταση να μας βοηθήσει να διατηρήσουμε τον καρδιακό μας ρυθμό και την αρτηριακή μας πίεση σε χαμηλά επίπεδα. Επιπλέον, έχει αποδειχθεί ότι μας βοηθά να διατηρήσουμε το βάρος μας, να βελτιώσουμε το μεταβολισμό μας και να μειώσουμε τον κίνδυνο ανάπτυξης σακχαρώδους διαβήτη. Και αυτές είναι μόνο μερικές από τις ευεργετικές ιδιότητες του ύπνου στην υγεία μας...

Πώς μπορούμε όμως να εξασφαλίσουμε έναν Καλό Ύπνο;

Όσο απλό κι αν μας ακούγεται, ένα καλό στρώμα αποτελεί το πρώτο αλλά ίσως πιο σημαντικό βήμα για να εξασφαλίσουμε ένα ποιοτικό ύπνο.

Ο ανήσυχος ύπνος, οι αϋπνίες και οι ανεξήγητοι πόνοι στην πλάτη και τη μέση, μόνιμη κούραση μπορεί να οφείλονται στο παλιό μας στρώμα και όχι σε άλλους παράγοντες που συνήθως υποψιαζόμαστε, όπως το άγχος και το στρες της καθημερινότητας. Για αυτό πρέπει να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή του στρώματός μας και να το αντιμετωπίζουμε ως μία επένδυση που αφορά στην υγεία μας. Αν λοιπόν θέλουμε έναν ποιοτικό ύπνο δεν πρέπει να κάνουμε κανέναν συμβιβασμό στην ποιότητα του στρώματός μας.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να προσέξουμε είναι να μας παρέχει επαρκή στήριξη για το σώμα και κυρίως για τη σπονδυλική στήλη, να προσαρμόζεται και να ακολουθεί τις φυσικές καμπύλες του σώματος και να προσφέρει ευχάριστη αίσθηση ανάπαυσης και ξεκούρασης. Επιπλέον, πρέπει να είναι φτιαγμένο από υλικά που είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα ώστε να εξασφαλίζει κατάλληλες συνθήκες υγιεινής και να είναι απαλλαγμένο από κινδύνους για την υγεία του οργανισμού μας.

Επειδή, λοιπόν, δεν παίζουμε με την υγεία μας, η επιλογή μίας αξιόπιστης εταιρείας για την αγορά του στρώματος μας, είναι ιδιαιτέρως σημαντική. H Media Strom ως η νούμερο 1 εταιρία στρωμάτων και προϊόντων ύπνου, με 50ετή εμπειρία τεχνογνωσίας στην κατασκευή στρωμάτων, προσφέρει πιστοποιημένα για την ασφάλειά μας προϊόντα, σχεδιασμένα σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε ανθρώπου. H ανανεωμένη γκάμα στρωμάτων, κρεβατιών και προϊόντων ύπνου αποτελείται από τελευταίας τεχνολογίας πρώτες ύλες, καινοτόμα υλικά για σωστή στήριξη και άνεση. Ο σχεδιασμός και η παραγωγή τους υλοποιούνται μέσα από αποκλειστικές συνεργασίες από διεθνώς αναγνωρισμένους οίκους της Ευρώπης και των Η.Π.Α. βασιζόμενοι πάντα σε αποτελέσματα επιστημονικών ερευνών.

H Media Strom υπόσχεται να μας χαρίσει έναν ήρεμο, ευχάριστο και πάνω απ’ όλα “Καλό Ύπνο”.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξτε το στρώμα που ταιριάζει στη δική σας αισθητική και «υπακούει» τις ανάγκες σας κι αφήστε «πίσω» το άγχος και την ένταση της ημέρας.

Περισσότερες συμβουλές για «όνειρα γλυκά» θα βρείτε εδώ.

MS copy

ΔΗΜΟΦΙΛΗ