ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΥΓΕΙΑ: Ολοκληρωμένη διαχείριση Ογκολογικών Ασθενών

ΥΓΕΙΑ: Ολοκληρωμένη διαχείριση Ογκολογικών Ασθενών

Hγέτης στην ολοκληρωμένη διαχείριση των ογκολογικών ασθενών έχει αναδειχθεί το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, προσφέροντας τις πιο σύγχρονες διαγνωστικές και θεραπευτικές ιατρικές υπηρεσίες, ενώ ταυτόχρονα παρέχει συνεχή και ολοκληρωμένη υποστήριξη του ογκολογικού ασθενή και της οικογένειάς του.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου ΥΓΕΙΑ κ. Ανδρέα Καρταπάνη, στις Παθολογικές – Ογκολογικές Κλινικές που διαθέτει γίνεται διάγνωση, θεραπεία, παρακολούθηση καθώς και παρηγορητική-ανακουφιστική αντιμετώπιση όλων των κακοηθών νεοπλασιών όπως τα καρκινώματα, σαρκώματα, λεμφώματα κλπ. Για τη διάγνωση χρησιμοποιούνται μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, όπως Αξονικές και Μαγνητικές τομογραφίες, ΡΕΤ και σπινθηρογράφημα.

Οι θεραπείες περιλαμβάνουν χημειοθεραπείες, ορμονοθεραπείες, ανοσοθεραπείες και στοχευμένες θεραπείες, είτε σε νοσηλευόμενους είτε στην κλινική μιας ημέρας. Σε ειδικές περιπτώσεις, και με τη σύμφωνη γνώμη του ασθενούς, ακολουθούνται ερευνητικά πρωτόκολλα σε συνεργασία με άλλα κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού χρησιμοποιώντας νέα πρωτοποριακά φάρμακα. Σε συνεργασία με το Ογκολογικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου γίνεται εξατομίκευση της θεραπευτικής προσέγγισης κάθε ασθενή, με στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής και την ίαση.

Επιπλέον, συνεχίζει ο ίδιος, το Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας του ΥΓΕΙΑ, το οποίο πρόσφατα κατέστη Ευρωπαϊκό Κέντρο Αναφοράς λόγω του μοναδικού και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμού που διαθέτει, καθώς και των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που παρέχει για τη θεραπεία του καρκίνου, αποτελεί το πιο σύγχρονο και καλύτερα εξοπλισμένο κέντρο στην Ελλάδα και ένα από τα καλύτερα κέντρα στην Ευρώπη. Είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα μοναδικά στην Ελλάδα (VERSA HDΤΜ, Synergy AgilityΤΜ, AxesseΤΜ με ρομποτικό κρεβάτι θεραπείας Hexapod και γknife Perfexion) και διαθέτει τη μεγαλύτερη εμπειρία στις πλέον εξελιγμένες τεχνικές ακτινοθεραπείας (IMRT, VMAT, IGRT, Στερεοταξία και Ακτινοχειρουργική), τις οποίες πρώτο εφάρμοσε στην Ελλάδα, με σκοπό τη βέλτιστη παροχή ακτινοθεραπείας στον ασθενή.

Παράλληλα, το Τμήμα Ακτινοχειρουργικής Εγκεφάλου Gamma Knife είναι το μοναδικό που λειτουργεί στην Ελλάδα με το πλέον εξελιγμένο μηχάνημα Gamma Knife Perfexion. Την τελευταία δεκαετία πραγματοποιήθηκαν 2.000 θεραπείες για παθήσεις του εγκεφάλου, κρανίου ή αυχένα με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Στη γ-knife ακτινοχειρουργική, η εμπειρία του Νευροχειρουργού, του Ακτινοθεραπευτή - Ογκολόγου και Ακτινοφυσικού συνενώνονται προκειμένου να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα θεραπείας, δομημένο ακριβώς στα μέτρα του κάθε ασθενούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ