ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Χριστούγεννα παρέα με το εντυπωσιακό Coca-Cola Pop-Up Store!

Χριστούγεννα παρέα με το εντυπωσιακό Coca-Cola Pop-Up Store!

Η Coca-Cola σας προσκαλεί να γευτείτε μοναδικές χριστουγεννιάτικες στιγμές στο γιορτινό Coca-Cola Pop-Up Store! 

Από τις 16 έως και τις 31 Δεκεμβρίου, το αγαπημένο κατάστημα της Coca-Cola θα φιλοξενείται στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου, Athens Metro Mall, στον Άγιο Δημήτριο, με αμέτρητες εκπλήξεις, χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ και πολλά ακόμη συλλεκτικά Coca-Cola αντικείμενα! Ο απόλυτος χριστουγεννιάτικος προορισμός σας περιμένει να μοιραστείτε γιορτινές στιγμές παρέα με τους αγαπημένους σας και παγωμένη Coca-Cola!

Φέτος, μία αξέχαστη έκπληξη θα περιμένει μικρούς και μεγάλους, αφού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία μοναδική διαδρομή με το έλκηθρο του Αϊ-Βασίλη σε χιονισμένα τοπία και απομακρυσμένους προορισμούς. Όλα αυτά μέσα από μία virtual πραγματικότητα αποκλειστικά στο Coca-Cola Pop-Up Store.

LOGO

Και όπως κάθε φορά, το αγαπημένο brand υπόσχεται να εντυπωσιάσει όλους τους Coke fans με τη νέα άκρως χριστουγεννιάτικη συλλογή του! T-shirts, τσάντες, καπέλα, χριστουγεννιάτικα στολίδια και αξεσουάρ συνθέτουν τη νέα συλλογή της Coca-Cola - ιδανικά δώρα για τους αγαπημένους σας που συμβάλλουν ώστε οι γιορτινές στιγμές να γίνονται ακόμα πιο ξεχωριστές! Για άλλη μία φορά, δε θα λείψουν και οι επισκέψεις διάσημων καλλιτεχνών!

Photo 02

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες λειτουργίας και τις δράσεις του Coca-Cola Pop-Up Store, επισκεφθείτε τη σελίδα της Coca-Cola και του Event Page στο Facebook:

https://www.facebook.com/cocacolagr/?fref=ts

https://www.facebook.com/events/732350733583795/

Photo 03

#popupathens

#TasteTheFeeling

Διεύθυνση Athens Metro Mall (1ος όροφος)

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 276, Άγιος Δημήτριος, 2109750004

Ωράριο Coca-Cola Pop-Up Store

09.00 – 21.00

ΔΗΜΟΦΙΛΗ