ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το Τμήμα Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο Infocom Security 2017

Το Τμήμα Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο Infocom Security 2017

Το Τμήμα Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου συμμετείχε για τρίτη συνεχή χρονιά στο συνέδριο Infocom Security 2017, το οποίο διοργανώθηκε μεταξύ 29-30 Μαρτίου στο Divani Caravel.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, το Τμήμα Πληροφορικής διοργάνωσε ανοιχτό Workshop με τίτλο «Η Σύγκλιση των θεμάτων Ασφάλειας στους Ρυθμιζόμενους και Εποπτευόμενους Κλάδους» και εισηγητή τον Δρ.Εμμανουήλ Σερρέλη, CISM, BEng, MSc, MBA, PhD (InfoSec), ακαδημαϊκό του τμήματος.

unnamed 2 copy

Επιπλέον, οι φοιτητές του Τμήματος Πληροφορικής του campus Πειραιά, συνοδεία του καθηγητή τους Δρ.Νικόλα Αρούκατου, παρακολούθησαν τις εργασίες του συνεδρίου και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις στρατηγικές, τις τάσεις, τις συμβουλευτικές υπηρεσίες και την υλοποίηση έργων IT Security, καθώς και να γνωρίσουν τις προκλήσεις και λύσεις για την προστασία δεδομένων, συσκευών και υποδομών. Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε για τους φοιτητές η συμμετοχή τους σε workshop που αφορούσε τεχνικές Ethical Hacking και η δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά την ολοκλήρωση αποστολών Cyber Security.

unnamed 1 copy copy

Δείτε εδώ τη συνέντευξη του Μάρκου Πλυτά, Ακαδημαϊκού Υπεύθυνου του Τμήματος Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ