ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στις 28 Μαΐου η «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ» από την ΑΒ Βασιλόπουλος

Στις 28 Μαΐου η «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ» από την ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, για 7η συνεχή χρονιά, την Κυριακή 28 Μαΐου, διοργανώνει την καθιερωμένη πλέον «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ». Όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρίας, οι οικογένειες και οι φίλοι τους, ενώνουν τις δυνάμεις τους με μικρότερους και μεγαλύτερους φίλους από γειτονιές σε όλη την Ελλάδα συνδιαμορφώνοντας όλοι μαζί ένα μεγάλο «παζλ» με ανθρωπιστικές και περιβαλλοντικές δράσεις.

Κάθε ΑΒητικό κατάστημα βάζει το δικό του λιθαράκι στις σελίδες προσφοράς της οικογένειας της εταιρίας, προσκαλώντας όλους να συμβάλουν σε αυτή την κοινή προσπάθεια:

· για τους συνανθρώπους μας σε ανάγκη

· για το περιβάλλον

· για την ενίσχυση ιδρυμάτων και φορέων όπως, Γηροκομεία, Ορφανοτροφεία, Τράπεζες Τροφίμων, Κοινωνικά Παντοπωλεία Δήμων, Συσσίτια, Ενορίες.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα αλλά και να δηλώσετε συμμετοχή στο κατάστημα της περιοχής σας.

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος πιστεύουν στη δύναμη της συνεργασίας. Από το 2011, επενδύουν σταθερά στον «Εθελοντισμό» με αφοσίωση στο όραμα προσφοράς που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους. Η «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ», είναι για τους ανθρώπους της ΑΒ μια μεγάλη γιορτή και μια μοναδική ευκαιρία να προσφέρουν απλόχερα μέσα από τη συλλογική προσπάθεια. Τόσο με την κινητοποίηση των 14.216 μελών της ΑΒητικής οικογένειας, όσο και με την ενθάρρυνση της συμμετοχής των συμπολιτών, των φίλων και των συνεργατών τους, επιδιώκουν να πετύχουν θετικές αλλαγές στις γειτονιές τους.

afisa ethelontismos 70x100

H ΑΒ είναι εδώ, 78 χρόνια τώρα, διαγράφοντας μια πορεία συνεισφοράς. Για όλους τους εργαζόμενους στην ΑΒ είναι σημαντικό να ενώσουν τις δυνάμεις τους με ολοένα και περισσότερους ανθρώπους, για να μεγαλώνει το καλό και οι πράξεις τους να έχουν αντίκρισμα. Και αυτή τη χρονιά, συμμετέχουν, λοιπόν, δυναμικά, με πίστη στον εθελοντισμό.

Ε=Εθελοντισμός...από την ΑΒ για όλους!

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ





ΔΗΜΟΦΙΛΗ