ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα Μεταπτυχιακά προγράμματα στη Ναυτιλία από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Νέα Μεταπτυχιακά προγράμματα στη Ναυτιλία από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Η Σχολή Ναυτιλίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου εγκαινιάζει νέα Μεταπτυχιακά Προγράμματα σπουδών, σε συνεργασία με το Southampton Solent University- παγκόσμιο ηγέτη στις σπουδές ναυτιλίας, με μια από τις κορυφαίες σχολές ναυτικής εκπαίδευσης στον κόσμο (Warsash Maritime Academy).

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει από το Σεπτέμβριο του 2017 τα ακόλουθα Masters στη Ναυτιλία:

· Μεταπτυχιακό στη Διεθνή Ναυτιλιακή Διοίκηση (MSc International Maritime Business)

· Μεταπτυχιακό στη Διεθνή Ναυτιλία και την Εφοδιαστική Αλυσίδα (MSc International Shipping and Logistics)

Τα προγράμματα σπουδών συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων μεταπτυχιακών ναυτιλιακής εκπαίδευσης στον κόσμο και περιλαμβάνουν σειρά σύγχρονων μαθημάτων που βοηθούν τους φοιτητές να ξεχωρίσουν στη διεθνή ναυτιλιακή βιομηχανία. Επιπλέον, εκπαιδευτικές επισκέψεις και masterclasses από κορυφαία στελέχη της αγοράς, εξασφαλίζουν την άμεση εμπειρία τους με τον κλάδο της Ναυτιλίας. Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων διευρύνουν τις επαγγελματικές προοπτικές εξέλιξής τους σε διευθυντικές θέσεις στον κλάδο, εντός και εκτός Ελλάδας.

mitropolitiko photo1

Το επίσημο λανσάρισμα των νέων Μεταπτυχιακών προγραμμάτων πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 4ου THE POSIDONIA SEA TOURISM FORUM, τη σημαντικότερη διοργάνωση για την κρουαζιέρα στην Ανατολική Μεσόγειο, που έλαβε χώρα στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών μεταξύ 23-24 Μαϊου 2017. Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συμμετείχε στην έκθεση του συνεδρίου με περίπτερο, όπου το επισκεπτικό κοινό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί εις βάθος για τα νέα μεταπτυχιακά προγράμματα. Παράλληλα, οι φοιτητές της Σχολής Ναυτιλίας παρακολούθησαν το YES Sea Tourism Forum, το πρώτο συνέδριο το οποίο τελείται υπό την Αιγίδα των Υπουργείων Ναυτιλίας, Παιδείας, Τουρισμού, του ΕΟΤ και της πλειοψηφίας των Ελληνικών Πανεπιστημίων. Οι φοιτητές είχαν τη δυνατότητα να περιηγηθούν και να γνωρίσουν την έκθεση του Forum, να παρακολουθήσουν μια συνεδρία yachting και να θέσουν τα ερωτήματά τους σχετικά με τους κλάδους της κρουαζιέρας, του yachting, και του θαλάσσιου τουρισμού.

Εάν σκέφτεστε το επόμενο βήμα στις σπουδές σας, επικοινωνήστε με το Admissions Office του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο 210 6199891 (Μαρούσι) και 210 4121200 (Πειραιάς), προκειμένου να εξασφαλίσετε άμεσα μια θέση στα νέα Μεταπτυχιακά τμήματα της Σχολής Ναυτιλίας.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.mitropolitiko.edu.gr.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ