ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ανασφάλιστο όχημα; Anytime ασφάλεια αυτοκινήτου με 10% έκπτωση, σε κάθε τρόπο πληρωμής!

Ανασφάλιστο όχημα; Anytime ασφάλεια αυτοκινήτου με 10% έκπτωση, σε κάθε τρόπο πληρωμής!

Παράταση δόθηκε για τα ανασφάλιστα οχήματα, ώστε να διορθωθούν τα λάθη που έχουν διαπιστωθεί. Κατ’ επέκταση όλοι οι ιδιοκτήτες των ανασφάλιστων οχημάτων θα έχουν τη δυνατότητα να ασφαλίσουν το όχημά τους μέχρι τις 14 Ιουλίου και να γλιτώσουν το πρόστιμο!

Σε περίπτωση που οι ιδιοκτήτες των ανασφάλιστων οχημάτων παραβλέψουν την ενημέρωση αυτή θα ισχύσει το ηλεκτρονικό παράβολο υπέρ του Δημοσίου, ύψους €250. Οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να πληρώσουν πρώτα το παράβολο και κατόπιν να ασφαλιστούν, γιατί διαφορετικά τα πρόστιμα είναι ακόμα μεγαλύτερα και υπάρχουν και επιπλέον κυρώσεις.

Γι’ αυτό ασφαλίστε το αυτοκίνητό σας στην Anytime και εξασφαλίστε 10% έκπτωση, με όλους τους τρόπους πληρωμής.

Ακόμα και με τα μετρητά!

Επωφεληθείτε τώρα από την προσφορά και αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου.

Η διαδικασία είναι απλή:

  • Μπείτε στο www.anytime.gr και πάρτε τιμή
  • Επιλέξτε ένα από τα ολοκληρωμένα προγράμματα της Anytime
  • Λάβετε το συμβόλαιό σας στο e-mail σας σε 1 λεπτό

Η Anytime διαθέτει 3 ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου:

  • Το Basic: Η σύγχρονη ασφαλιστική πρόταση για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας με την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη.
  • Το Economic: Το πιο πλούσιο βασικό πρόγραμμα που αποτελεί την ιδανική λύση για εσάς που επιθυμείτε την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, συμπεριλαμβανομένης και της κάλυψης της πλήρους οδικής βοήθειας.
  • Το Value: Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε οδηγούς που ζητούν την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου τους και προστασία από τους συνήθεις κινδύνους, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες κ.λπ.

Και μη ξεχνάτε...

...Η Anytime είναι πάντα δίπλα σας, 24 ώρες το 24ωρο για να σας βοηθήσει και να σας βρει λύσεις: από την ασφάλιση αυτοκινήτου, τη διαχείριση του συμβολαίου μέχρι και την άμεση κινητοποίηση της οδικής βοήθειας.

Μη χάνετε χρόνο...

Ασφαλίστε το αυτοκίνητό σας έως 14 Ιουλίου με 10% έκπτωση, με οποιοδήποτε τρόπο κι αν επιλέξετε να πληρώσετε... Και γλιτώστε το πρόστιμο!

Υπολογίστε την ασφάλεια αυτοκινήτου σας τώρα.