Ο Τζέριαν Γκραντ στο Game Time του ΟΠΑΠ: «Θέλουμε το back to back στη Εuroleague»
Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος», το Βερολίνο, εκεί που λίγους μήνες νωρίτερα στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης, για τον αγώνα της πρεμιέρας της Euroleague με την Άλμπα.

Η νέα διοργάνωση ξεκινάει και ο Τζέριαν Γκραντ, ένας από τους πρωταγωνιστές της περσινής θριαμβευτικής χρονιάς του «επτάστερου», φιλοξενείται στο ΟΠΑΠ Game Time.

Ο Αμερικανός γκαρντ μιλάει, μεταξύ άλλων, για τη λατρεία του κόσμου του Παναθηναϊκού, τη δική του μπασκετική οικογένεια, το challenge της εφετινής σεζόν και τους αγώνες με τον Ολυμπιακό.

Την εκπομπή παρακολούθησαν από κοντά και εργαζόμενοι του ΟΠΑΠ που δημιούργησαν και σύνθημα για τον Γκραντ.
Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 200 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Νέα παράταση μέχρι την Κυριακή στις αιτήσεις για τον Κοινωνικό Τουρισμό (vid)
03:00
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Βήμα - βήμα η διαδικασία εγγραφής στην πλατφόρμα
02:00
Tέσσερα προγράμματα «Εξοικονομώ» παρατάθηκαν: Παράθυρο για την ολοκλήρωση των έργων
01:00
Μέχρι τις 15 Μαίου υποβάλλονται οι αιτήσεις για το Youth Pass - Βήμα βήμα η διαδικασία
00:30