ΟΠΑΠ Game Time: Η πρόταση γάμου στην Ντενίζ Ακσού από φίλαθλο του Παναθηναϊκού
Η δημοσιογράφος της Τουρκίας μιλάει για τον Εργκίν Αταμάν, τον αγαπημένο της Έλληνα μπασκετμπολίστα και τραγουδάει Αντώνη Ρέμο
Η Ντενίζ Ακσού, η αθλητική δημοσιογράφος στην Τουρκία που καλύπτει τους αγώνες της Euroleague, φιλοξενείται στην εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time αυτής της εβδομάδας.

Ετοιμόλογη και αυθόρμητη, διηγείται με χιούμορ στη Λίλα Κουντουριώτη την πρόταση γάμου που δέχθηκε από φίλαθλο του Παναθηναϊκού, χαρακτηρίζει ως «τρέλα» την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, αποκαλύπτει τον αγαπημένο της Έλληνα διεθνή μπασκετμπολίστα και τον ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου στον οποίο θα ήθελε να πάρει συνέντευξη.

Η Ντενίζ Ακσού τρέφει μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα και επισκέπτεται συχνά τη χώρα μας. Μιλάει για το κολύμπι με την οικογένεια του Εργκίν Αταμάν, τραγουδάει το «Καρδιά μου μην ανησυχείς» του Αντώνη Ρέμου και στέλνει μήνυμα στους Έλληνες φιλάθλους.

Δείτε το βίντεο με την απολαυστική συνέντευξη της Ντενίζ Ακσού στο ΟΠΑΠ Game Time:
Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 200 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Liveblοg: Η CIA στην αποστολή διάσωσης του Αμερικανού πιλότου - Σειρήνες στο Ισραήλ - Η Χεζμπολάχ εκτοξεύει πυραύλους
11:12
O κομβικός ρόλος της CIA στην επιχείρηση διάσωσης του Αμερικανού πιλότου από το Ιράν
11:10
Ιράν: Βίντεο ντοκουμέντο μετά την κατάρριψη των αμερικανικών αεροσκαφών - Συντρίμμια και καπνοί παντού
11:01
Πειραιάς: «Πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά μου» υποστηρίζει ο οδηγός του λεωφορείου - Καθαρό το αλκοτέστ του - Κρίσιμες ώρες για τον 17χρονο
10:53