ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σε 548 προσλήψεις προχωρά η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων

Σε 548 προσλήψεις προχωρά η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων
EUROKINISSI

Ξεκινά σήμερα η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την προκήρυξη που αφορά στη διεξαγωγή γραπτού διαγωνισμού για 548 μόνιμες θέσεις πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής, έως τις 18 Ιανουαρίου (ώρα 14:00) στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr).

Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά, θα υποβληθούν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, το αργότερο έως τις 22 Ιανουαρίου .

Σημειώνεται πως ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής ετοιμάζεται να δώσει μπόνους, υπό την μορφή χρηματικών βραβείων σε εφοριακούς και τελωνειακούς.

Οι υπηρεσίες της φορολογικής διοίκησης πέτυχαν τους στόχους που τους είχε θέσει τόσο ως προς τις εισπράξεις όσο και στη διενέργεια των επιτόπιων φορολογικών ελέγχων και τώρα ήρθε η ώρα της επιβράβευσης.

Τα μπόνους που θα λάβουν όλοι οι υπάλληλοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κυμαίνονται από 200 έως 300 ευρώ. Κάθε υπηρεσία, εφορία, τελωνείο, ελεγκτική μονάδα βαθμολογήθηκε για την αποτελεσματικότητα στην επίτευξη των στόχων και των ελεγκτικών δράσεων.

Οι υπάλληλοι των υπηρεσιών που πέτυχαν τον καλύτερο βαθμό θα πάρουν και το μεγαλύτερο μπόνους. Αυτό θα είναι ίδιο για όλους τους υπαλλήλους της εφορίας ή του τελωνείου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ