Διαψεύδει το υπουργείο πληρωμή φόρων σε δώδεκα δόσεις
Διοαψεύδει το υπουργείο Οικονομικών σενάρια που ήθελαν να έχει παρθεί απόφαση για πληρωμή φόρων σε δώδεκα δόσεις. Με ανακοίνωσή του το υπουργείο σημειώνει ότι εξετάζονται μέτρα και ρυθμίσεις για αποτελεσματικότερη είσπραξη φόρων αλλά σημειώνει ότι δημοσιεύματα του Τύπου για την πληρωμή φόρων σε 12 δόσεις δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Η ανακοίνωση του Υπουργείου
Τα σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου για την πληρωμή φόρων σε 12 δόσεις δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το υπουργείο Οικονομικών, βέβαια, εξετάζει διαρκώς μέτρα και ρυθμίσεις που αποσκοπούν στην είσπραξη των φόρων με τρόπο που να διασφαλίζεται και η οικονομική βιωσιμότητα επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων. Πρόσφατο παράδειγμα η υπουργική απόφαση για τη ρύθμιση των οφειλών έως 50.000 ευρώ στα πλαίσια του εξωδικαστικού συμβιβασμού.
Νωρίτερα, η Ράνια Αντωνοπούλου δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι όλες οι φορολογικές υποχρεώσεις των φυσικών προσώπων προς το δημόσιο, θα μπορούν να πληρώνονται ηλεκτρονικά και σε πολύ μικρότερες δόσεις
SPONSORED
Νέα Υόρκη: Συνεχίζεται η απεργία των εργαζομένων στο Μετρό - Προετοιμάζονται για «χάος» οι επιβάτες
23:59
Σοβαρό τροχαίο στην Ελευσίνα: Δύο τραυματίες και ακόμα ένας χωρίς τις αισθήσεις του
23:55
Ευρυτανία: Όλμο του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου «έκρυβε» το δάσος - Κλήθηκαν πυροτεχνουργοί
23:44
Tο Ριάντ καταδικάζει το πλήγμα κοντά σε πυρηνικό σταθμό των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
23:33