Μόνον ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί έως τις 31 Ιανουαρίου
Αναστέλλεται η διαδικασία των φυσικών πλειστηριασμών, που έχουν προγραμματισθεί για αύριο και μέχρι τις 31η Ιανουαρίου 2018, καθώς οι συμβολαιογράφοι αναμένουν να τεθεί σε εφαρμογή η νομοθεσία που θα τους προστατεύει όταν διενεργούν πλειστηριασμούς.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου ενημέρωσε σήμερα τα μέλη του Συλλόγου του, ότι αναστέλλεται η διαδικασία των φυσικών πλειστηριασμών, που έχουν προγραμματισθεί για αύριο και μέχρι 31.1.2018.
«Η απόφαση σχετίζεται με την εν εξελίξει νομοθετική διαδικασία εκσυγχρονισμού της διεξαγωγής των πλειστηριασμών, νομοθετική διαδικασία που κρίνεται κατεπείγουσα ενόψει της ολοκλήρωσης της τρίτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
: Πρόγραμμα Μετεγκατάσταση: Ποιοι δικαιούνται έως 10.000 για να μετακομίσουν
01:00
Τουλάχιστον 15 νεκροί από σύγκρουση σκάφους του λιμενικού με ταχύπλοο διακινητών ανοικτά της Χίου (vid)
00:52
Ανοίγουν 60.000 νέες θέσεις εργασίας από προγράμματα της ΔΥΠΑ - Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες
00:30
Χειρόφρενο τραβούν τα ταξί την Τετάρτη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Στο Μαξίμου τα αιτήματά τους
23:59