Χαρίτσης: Η Ε.Ε. επιβεβαιώνει την πρωτιά της Ελλάδας στην αξιοποίηση του Σχεδίου Γιούνκερ
«Η Ε.Ε. επιβεβαιώνει την πρωτιά της Ελλάδας στην αξιοποίηση του Σχεδίου Γιούνκερ» τονίζει, με ανάρτησή του στο Twitter, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, σχολιάζοντας την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ότι η Ελλάδα παραμένει στην κορυφή στην αξιοποίηση του Σχεδίου Γιούνκερ, βάσει των νέων στοιχείων του Μαρτίου 2018.
«Η συνεργασία μας με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την ΕΤΕπ αποδίδει πολύ σημαντικούς καρπούς για την ελληνική οικονομία» σημειώνει ο κ. Χαρίτσης.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, «η συνολική χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Στρατηγικών Επενδύσεων (ΕΤΣΕ) στην Ελλάδα ανέρχεται σε 2,1 δισ. ευρώ και αναμένεται να κινητοποιήσει 8,1 δισ. ευρώ σε πρόσθετες επενδύσεις».
Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα προκήρυξης του ΑΣΕΠ για 450 θέσεις σε μουσεία
02:00
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Youth Pass 2026: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
01:00
myAADE: Ξεκίνησε η ψηφιακή άρση ακινησίας οχημάτων με αναλογικά τέλη
00:30
Τσάντα από καλλιεργημένο δέρμα… Τυραννόσαυρου βγαίνει σε δημοπρασία στην Ολλανδία
23:59