Υποχωρούν οι αποδόσεις των ιταλικών ομολόγων
Υποχωρεί σήμερα η απόδοση του ιταλικού δεκαετούς ομολόγου διαμορφούμενη στο 3,065%, από 3,38% στη χθεσινή συνεδρίαση, μετά από τις πληροφορίες για πιθανή κατάληξη στο πολιτικό αδιέξοδο της Ιταλίας.
Η διαφορά απόδοσης του ιταλικού δεκαετούς ομολόγου (spread) έναντι του γερμανικού δεκαετούς χρεογράφου διαμορφώνεται στις 303 μονάδες βάσης, από 311 μονάδες βάσης χθες.
Η απόδοση του ιταλικού δεκαετούς ομολόγου υποχωρεί σήμερα κατά 7% περίπου και διαμορφώνεται στο 2,25%, από 2,44% στη χθεσινή συνεδρίαση.
Η απόδοση του ελληνικού δεκαετούς ομολόγου η οποία χθες βρέθηκε έως το 4,96%, στα υψηλότερα επίπεδα από τον προηγούμενο Δεκέμβριο, σήμερα υποχωρεί στο 4,7%.
Η διαφορά απόδοσης του δεκαετούς ομολόγου έναντι του γερμανικού δεκαετούς χρεογράφου διαμορφώνεται στις 444 μονάδες βάσης!
SPONSORED
Τραμπ: Aπείχαμε μόλις μία ώρα από μια νέα επίθεση στο Ιράν - Αυτή τη στιγμή θα βρισκόταν σε εξέλιξη
18:13
Married at First Sight: «Σοβαρές οι κατηγορίες για βιασμούς» λέει το βρετανικό Υπουργείο Πολιτισμού
18:13
Ένταλμα σύλληψης για 52χρονη stalker του Yungblud – Παραβίασε τους περιοριστικούς όρους
18:04
Το σάουντρακ του βιντεοπαιχνιδιού «Doom» επιλέχθηκε για τη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
17:55