Επίσκεψη Μοσκοβισί στην Αθήνα στις αρχές Ιουλίου
Ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί θα επισκεφθεί την Αθήνα από τις 2 ως τις 3 Ιουλίου.
«Η επίσκεψη αποτελεί συνέχεια της συνολικής συμφωνίας που επιτεύχθηκε κατά τη συνεδρίαση του Eurogroup στις 21 Ιουνίου, η οποία παρέχει τη βάση για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος στήριξης της σταθερότητας για την Ελλάδα τον Αύγουστο», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Ο Επίτροπος Μοσκοβισί θα συναντηθεί κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.
Θα συναντήσει επίσης τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη και την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του «Κινήματος Αλλαγής» Φώφη Γεννηματά.
Ο Επίτροπος θα συμμετάσχει επίσης σε ανταλλαγή απόψεων με μέλη της Βουλής των Ελλήνων.
ΝΑΤΟϊκά σχέδια και τεχνολογίες διέρρεε στην Κίνα ο σμήναρχος που συνελήφθη για κατασκοπεία
08:01
Box Now: Πλάνο επιθετικής ανάπτυξης και το 2026 - Στα 40 εκατ. η συνολική επένδυση στην Ελλάδα
07:59
Vodafone Ελλάδος: Aνοδικά τα έσοδα από υπηρεσίες αλλά και οι ευρυζωνικές συνδέσεις
07:53
Έκκληση Φάμελλου για προοδευτικό «μέτωπο» με αποστάσεις από Καρυστιανού: «Όχι σε εγωισμούς, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο»
07:42