Συνάντηση Φλαμπουράρη με ΤΧΣ για τα κόκκινα δάνεια
Οι συνθήκες που επικρατούν στο χρηματοπιστωτικό τομέα και η διαχείριση των κόκκινων δανείων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του υπουργού Επικρατείας, υπεύθυνου για τον Χρηματοπιστωτικό Τομέα, Αλέκου Φλαμπουράρη με τη διοίκηση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ).
Στη σύσκεψη συμμετείχαν από την πλευρά του ΤΧΣ ο πρόεδρος Βερύκιος Ανδρέας, ο διευθύνων σύμβουλος, Czunda Martin και o Ξηρουχάκης Ηλίας (μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής).
Σύμφωνα με ανακοίνωση εκ μέρους του υπουργού, συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, οι συνθήκες που επικρατούν στο χρηματοπιστωτικό τομέα και η διαχείριση των κόκκινων δανείων. Αυτό που τόνισε ιδιαίτερα κ. Φλαμπουράρης είναι πως πρέπει να προστατευθεί από τους πλειστηριασμούς με κάθε τρόπο η πρώτη κατοικία.
Υπόθεση Έπσταϊν: Έρευνα της αστυνομίας της Σκωτίας για επισκέψεις Άντριου-Μάξγουελ στο Μπαλμόραλ
11:54
Αρνήθηκε τη βουλευτική έδρα ο Γρηγόρης Θεοδωράκης – «Ήμουν, είμαι και θα είμαι δίπλα στον Τσίπρα»
11:51
Για «σύνθετη επίθεση» κάνει λόγο η Binance - Δεν ήταν μεμονωμένο περιστατικό
11:50
Τράπεζα Πειραιώς: Ρεκόρ λειτουργικής κερδοφορίας με 930 ευρώ σε εννέα μήνες
11:42