Στο σκοτάδι η Χαλυβουργική
Χωρίς ρεύμα είναι από τα ξημερώματα η Χαλυβουργική, καθώς ένα λεπτό πριν από τα μεσάνυχτα -όπως άλλωστε είχε ανακοινωθεί- επιτηρητής του διαχειριστή του συστήματος ηλεκτρικής ενέργειας ΑΔΜΗΕ βρέθηκε στην Ελευσίνα για να κατεβάσει τον διακόπτη ηλεκτροδότησης.
Έτσι, το ιστορικό εργοστάσιο προστίθεται -έστω και τυπικά- στη λίστα των βιομηχανικών «λουκέτων» της κρίσης.
Παρόλα αυτά, σημαντικότερο ρόλο έπαιξε η ενδοοικογενειακή διαμάχη μεταξύ του ιδιοκτήτη της Χαλυβουργικής Κ. Αγγελόπουλου και των υιών του.
Η Χαλυβουργική ήταν ο μεγαλύτερος ιδιώτης οφειλέτης της ΔΕΗ, με χρέη που άγγιζαν τα 31,8 εκατ. ευρώ.
Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον ελληνικό χώρο από το 1925 όταν ο Θεόδωρος Α΄ Αγγελόπουλος και οι γιοι του Δημήτρης, Παναγιώτης και Γιάννης ξεκίνησαν την εμπορία σιδήρου.
Νορβηγία: Η πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ ζητά ξανά συγγνώμη για τις σχέσεις της με τον Επστάιν
16:18
Συνάντηση Γεραπετρίτη με τους επικεφαλής των αραβικών διπλωματικών αποστολών στην Αθήνα
16:07
Φάμελλος: Η ακρίβεια καλπάζει με ευθύνη της κυβέρνησης και προσβάλλει την αξιοπρέπεια των πολιτών (vid)
15:57
Ολοκληρώθηκε η απολογία του σμήναρχου στο Αεροδικείο Αθηνών - Υπό κράτηση έως την Τρίτη
15:46