Στις συνεδριάσεις του Eurogroup και του Ecofin ο Χρήστος Σταϊκούρας
Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας αναχωρεί σήμερα για το Λουξεμβούργο, όπου θα συμμετάσχει στις συνεδριάσεις του Eurogroup και του Ecofin, στις 9 και 10 Οκτωβρίου αντίστοιχα.
Αύριο Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, ο υπουργός Οικονομικών θα συμμετάσχει σε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κ. Joseph Daul, τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Valdis Dombrovskis και τον Υπουργό Οικονομικών της Ιρλανδίας κ. Pascal Donohoe. Ακολούθως, θα επισκεφθεί τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΙΒ), όπου θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο Dr. Werner Hoyer.
Αμέσως μετά ο κ. Σταϊκούρας θα επισκεφθεί τα γραφεία του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), όπου θα έχει συνάντηση με τον εκτελεστικό διευθυντή κ. Klaus Regling.
Κατά το υπουργείο, κατά τη διήμερη παρουσία του κ. Σταϊκούρα στο Λουξεμβούργο θα υπάρξουν και αρκετές διμερείς συναντήσεις με θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
ΕΛΓΑ: Εξήντα προσλήψεις με συμβάσεις εργασίας έως οκτώ μήνες - Πώς θα κάνετε αίτηση
05:00
«Τουρισμός για Όλους 2026-2027»: Μέχρι τις 21 Αυγούστου οι αιτήσεις - Επιδότηση έως 600 ευρώ
04:00
Προσωπικός Βοηθός: Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν - Έως 1.939 ευρώ το μήνα
03:00
Διαθήκες: Όλες οι αλλαγές από τον Σεπτέμβριο - Ποια τα δικαιώματα των κληρονόμων
02:00