Αναδρομικά δημοτικά τέλη πέντε ετών για όσους «τακτοποίησαν» ημιυπαίθριους
Αυξημένα δημοτικά τέλη και τέλος ακίνητης περιουσία και μάλιστα αναδρομικά, θα κληθούν να καταβάλουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων που τακτοποίησαν αυθαίρετα και ημιυπαίθριους χώρους και δεν τα έχουν δηλώσει στους Δήμους.
Στον προϋπολογισμό έχουν εγγραφεί επιπλέον έσοδα 145 εκατ. ευρώ για την τοπική αυτοδιοίκηση, αφού, όπως αναφέρεται, θα γίνουν διασταυρώσεις και επαληθεύσεις στοιχείων τετραγωνικών μέτρων.
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, ύστερα από διασταυρώσεις, οι ιδιοκτήτες που έχουν επαυξήσει το εμβαδόν των ακινήτων τους θα κληθούν να καταβάλουν αναδρομικά δημοτικά τέλη για πέντε έτη, χωρίς όμως πρόστιμα και προσαυξήσεις.
Τα αναδρομικά αυτά θα εξοφληθούν σε πολλές δόσεις και πιθανότατα θα ξεπερνούν τις 50.
ΚΟΣΜΟΣ
Να μην επιτεθεί ακόμα στο Ιράν ζητούν από τον Τραμπ Ισραηλινοί και Άραβες
18:07
ΕΛΛΑΔΑ
Πέθανε ο καθηγητής Ποινικού Δικαίου, Αγάπιος Παπανεοφύτου - Η ανακοίνωση του ΚΚΕ
17:58
ΚΟΣΜΟΣ
Για πρώτη φορά έπειτα από 50 και πλέον χρόνια οι ΗΠΑ κατέγραψαν το 2025 αρνητική καθαρή μετανάστευση
17:47
ΕΛΛΑΔΑ
Λύκος περπατάει ανάμεσα σε σπίτια στο Χαϊδάρι: Οδηγίες του Δήμου προς τους πολίτες(vid)
17:37
ΚΟΣΜΟΣ