Ν. Μπακατσέλος: Μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον από τις ΗΠΑ για την Ελλάδα
Με ένα πλούσιο πρόγραμμα και υψηλούς προσκεκλημένους θα πραγματοποιηθεί και φέτος το 30ο επετειακό συνέδριο του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου το οποίο μετονομάζεται από «Η ώρα της ελληνικής οικονομίας» σε «Greek economic summit».
Μιλώντας στο CNN Greece, ο πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Νικόλαος Μπακατσέλος είπε ότι το επενδυτικό ενδιαφέρον από τις ΗΠΑ είναι πολύ μεγάλο στη δεδομένη στιγμή, γεγονός που το επιβεβαιώνει η επίσκεψη του υπουργού εμπορίου των ΗΠΑ δύο φορές μέσα σε ένα χρόνο.
Ο κ. Μπακατσέλος είπε ακόμη ότι οι ελληνικές εξαγωγές προς τις ΗΠΑ αυξάνονται διαρκώς και το πρώτο εξάμηνο του 2019 είχαμε αύξηση της τάξης του 7%.
Ο κ. Μπακατσέλος τόνισε επίσης ότι ο Επιμελητήριο διαθέτει ειδική υπηρεσία για όσους θέλουν να εξάγουν στις ΗΠΑ, και η οποία τους παρέχει πληροφορίες και συμβουλές ανάλογα με το προϊόν τους.
Δένδιας: Η Τουρκία δεν έχει λόγο να εκνευρίζεται με την άφιξη της φρεγάτας Κίμων (vid)
20:50
Το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη για την παραλαβή της φρεγάτας «Κίμων»
20:44
Επενδύσεις 420 εκατ. ευρώ, νέα τρένα, αυστηρές ρήτρες - Κυρώθηκε η συμφωνία με τη Hellenic Train
20:36
Απάτη high teck: Υπέκλεπταν τραπεζικά δεδομένα με ειδικό εξοπλισμό σε πορτ μπαγκάζ
20:27