Κορωνοϊός: Ανακοινώνονται τα πρώτα οικονομικά μέτρα
Αύριο, Δευτέρα, τα υπουργεία Οικονομικών, Ανάπτυξης και Εργασίας θα ανακοινώσουν την πρώτη δέσμη των οικονομικών μέτρων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την εξάπλωση του κορωνοϊού.
Οι ανακοινώσεις θα γίνουν στις 12:30 στο υπουργείο Οικονομικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πρώτη δέσμη θα περιλαμβάνεται η αναστολή υποχρέωσης πληρωμής ΦΠΑ, ασφαλιστικών εισφορών κ.λπ., για τη στήριξη των επιχειρήσεων στους τρεις νομούς της χώρας που έχουν πληγεί κυρίως από τον ιό.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κυβέρνηση συλλέγει παράλληλα προτάσεις και αιτήματα στήριξης επιχειρήσεων και εργαζομένων εν όψει του Eurogroup της 16ης Μαρτίου και των μέτρων που θα αποφασιστούν σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Αίτημα πολλών κρατών- μελών της ευρωζώνης είναι η εξαίρεση των έκτακτων δαπανών για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τον κορωνοϊό.
Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, τα κρούσματα στην Ελλάδα έχουν φτάσει τα 73.
Πώς μπορούν να εκδώσουν την κάρτα εισόδου στον Δακτύλιο οι πολίτες
04:00
Στις 30 Νοεμβρίου η καταβολή επιστροφής ενοικίου - Ποιοι θα πάρουν δύο
03:00
Τι αλλάζει με τους servicers στις ρυθμίσεις οφειλών - Τα πρόστιμα και το πλαφόν του 15%
02:00
Πότε ξεκινά η κατάθεση των δικαιολογητικών για το «Ανακαινίζω»: Τι ξέρουμε για το «Σπίτι μου 3»
01:00