Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα και χωρίς πέναλτι
Ευνοϊκότερο και φθηνότερο γίνεται φέτος το καθεστώς για τα «τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα».
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή η σχετική διάταξη η οποία θα ανοίγει τον δρόμο στους ιδιοκτήτες των ΙΧ να πάρουν πίσω τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους και να τα κυκλοφορήσουν ξανά για ένα μήνα ή για τρεις μήνες ή μέχρι το τέλος του έτους πληρώνοντας τέλη κυκλοφορίας ανάλογα με του μήνες που θα επιλέξουν.
Εφέτος τα «τέλη με τον μήνα» θα είναι φθηνότερα, αφού το υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε να καταργήσει το πέναλτι.
Οι ιδιοκτήτες θα πληρώνουν τέλη για τους μήνες που θα κυκλοφορήσουν ξανά τα οχήματά τους στους ελληνικούς δρόμους χωρίς να πληρώσουν πρόστιμο.
Σύμφωνα με σύστημα που ίσχυε μέχρι πέρυσι για άρση ακινησίας χρονικής διάρκειας ενός μηνός, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου πλήρωνε τέλη κυκλοφορίας που αντιστοιχούσαν για 2 μήνες (2/12 των τελών κυκλοφορίας) για τρεις μήνες πλήρωνε τέλη για 4 μήνες (4/12 των τελών κυκλοφορίας), ενώ για άρση ακινησίας μέχρι το τέλος του έτους ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου πλήρωνε την αναλογία των τελών για κάθε μήνα, συν τα τέλη δύο μηνών ακόμη.
ΠΑΣΟΚ κατά κυβέρνησης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ψεκασμένα αφηγήματα και επικοινωνιακά πυροτεχνήματα»
08:07
Ισραήλ: «Η κατάπαυση του πυρός με το Ιράν δεν συμπεριλαμβάνει Λίβανο» - Η ανακοίνωση από το γραφείο του Νετανιάχου
07:57
Apocalypse now (Trump edition)
07:45
Το πετρέλαιο υποχωρεί κάτω από τα 100 δολάρια μετά τη συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν για εκεχειρία - Πτώση 15%
07:43