ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στον «αέρα» παραμένουν τα οικονομικά της Folli Follie

Στον «αέρα» παραμένουν τα οικονομικά της Folli Follie
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Xωρίς σαφή εικόνα αναφορικά με τα οικονομικά της εταιρείας Folli Follie συνεχίζουν να είναι οι μέτοχοι της εταιρείας, δύο σχεδόν χρόνια μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου και αναμένοντας την 7η Ιουλίου 2020, οπότε και σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης της Folli Follie θα δημοσιευτεί η ετήσια οικονομική έκθεσή της.

Προχθές η διοίκησή της δημοσιοποίησε προς το επενδυτικό κοινό τις μη ελεγμένες καταστάσεις συνολικού εισοδήματος και χρηματοοικονομικής θέσης σε εταιρικό και ενοποιημένο επίπεδο για τη χρήση που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2018.

Η Διοίκηση της εισηγμένης ανακοίνωσε παράλληλα ότι «η δημοσίευση της ετήσιας οικονομικής έκθεσης της εταιρείας για την εν λόγω χρήση θα λάβει χώρα στις 7 Ιουλίου 2020» και σημείωσε ότι τα δημοσιευόμενα οικονομικά στοιχεία δεν περιλαμβάνουν τα αποτελέσματα της τελούσας σε καθεστώς διαχείρισης (administration) θυγατρικής Links (London) Limited.

Συγκεκριμένα, η ενοποίηση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Links (London) Limited κατέστη αδύνατη λόγω των σημαντικών δυσχερειών που αντιμετώπισε η εταιρεία στη λήψη στοιχείων.

Πάντως στις 6 Αυγούστου αναμένεται να συζητηθεί το αίτημα της Folli Follie για υπαγωγή στο άρθρο 106α του πτωχευτικού, ενώ το δικαστήριο δεν δέχθηκε να δώσει προστασία με προσωρινή διαταγή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ