«Λουκέτα» σε δύο γνωστά εστιατόρια της Μυκόνου από την ΑΑΔΕ
Ανανεώθηκε:
«Λουκέτα» σε δύο γνωστά εστιατόρια της Μυκόνου, για μη έκδοση αποδείξεων, έβαλαν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων το τελευταίο 24ωρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε ελέγχους, που πραγματοποίησαν το βράδυ της Πέμπτης και της Παρασκευής, βρήκαν τα εξής:
- Στο πρώτο εστιατόριο, δεν είχαν κοπεί αποδείξεις 4.500 ευρώ την Πέμπτη. Το κατάστημα σφραγίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής, για 48 ώρες.
- Στο δεύτερο, δεν είχαν κοπεί αποδείξεις 2.100 ευρώ την Παρασκευή. Το κατάστημα σφραγίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου, για 48 ώρες.
Σύμφωνα με τις ίδιες, απόλυτα αξιόπιστες, πληροφορίες, η έφοδος των ελεγκτών της ΑΑΔΕ γίνεται σχεδιασμένα, 15 με 20 λεπτά πριν τις 12, δηλαδή λίγο πριν κλείσουν τα καταστήματα (λόγω του τοπικού lockdown για τον κορωνοϊό).
Πρόκειται, δηλαδή, για ώρα, που ουδείς περιμένει ελεγκτές.
Υπενθυμίζεται ότι, πέραν του λουκέτου, οι επιχειρήσεις αυτές ελέγχονται ως προς την ακρίβεια των βιβλίων και των δηλωθέντων στοιχείων τους.
SPONSORED
ΚΟΣΜΟΣ
Εποικοδομητική και ελικρινής η συνάντηση με τον Ρούμπιο λέει η Μελόνι
19:56
ΕΛΛΑΔΑ
Παύση λειτουργίας στη Θεσσαλονίκη για τη χειμερινή περίοδο του 2026 ανακοίνωσε η Ryanair
19:47
ΚΟΣΜΟΣ
Δανία: Πλήγμα για την Φρεντέρικσεν το ναυάγιο διαπραγματεύσεων για σχηματισμό κυβέρνησης
19:38
ΚΟΣΜΟΣ
Το Ιράν κατέσχεσε πετρελαιοφόρο στον Κόλπο του Ομάν
19:29
ΚΟΣΜΟΣ