Τσακλόγλου - Υφ. Εργασίας: Καμία σκέψη δεν υπάρχει για φορολόγηση του εφάπαξ
Ανανεώθηκε:
Δεν υπάρχει καμία σκέψη για φορολόγηση του εφάπαξ διαβεβαίωσε την Παρασκευή από τη Βουλή ο υφυπουργός Εργασίας, Παναγιώτης Τσακλόγλου.
Στο πλαίσιο συζήτησης σχετικής επίκαιρης ερώτησης του Γιώργου Μουλκιώτη από το Κίνημα Αλλαγής, ο κ. Τσακλόγλου ήταν κατηγορηματικός, υπογραμμίζοντας πως δεν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης. Διέψευσε μάλιστα, σχετικά δημοσιεύματα, χαρακτηρίζοντας τα ανυπόστατα.
«Ουδέποτε εξετάστηκε ή είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης κάτι τέτοιο ούτε για τους νυν συνταξιούχους, ούτε για όσους θα βγουν στην σύνταξη», είπε, ενώ αναφέρθηκε στα αναδρομικά των συνταξιούχων και τις εκκρεμείς συντάξεις.
Επανέλαβε ότι τα αναδρομικά που θα δοθούν θα είναι ακατάσχετα και προς τρίτους και προς το Δημόσιο, ενώ για τις εκκρεμείς συντάξεις δήλωσε ότι υπάρχει πλάνο να δημοσιοποιηθούν μέσα στον Οκτώβριο πόσες είναι και ποια η κατανομή τους ανά μήνα.
SPONSORED
Τη Δευτέρα στο Κοιμητήριο Παπάγου η κηδεία του Γιώργου Σουφλιά
14:58
Δένδιας: Αποτίουμε φόρο τιμής στους Συμμάχους που αποβιβάστηκαν στις ακτές της Νορμανδίας
14:49
Άγκυρα: Κρέμασε την τρίχρονη κόρη του από το παράθυρο – Στο ένα χέρι κρατούσε μαχαίρι
14:37
ΣΥΡΙΖΑ: Κοινό μέτωπο Πολάκη, Παππά, Δούρου για «συντεταγμένες συνεργασίες» - «Όχι στην αυτοδιάλυση»
14:24