Ελάφι κόβει βόλτες έξω από το ΔΝΤ - Πόλη «φάντασμα» η Ουάσινγκτον
Ανανεώθηκε:
Πόλη «φάντασμα» έχει καταστεί η Ουάσιγκτον, καθώς λόγω του κορωνοϊού χιλιάδες εργαζόμενοι στις αμερικανικές υπηρεσίες, αλλά και στους διεθνείς οργανισμούς που εδρεύουν στην πόλη, εργάζονται από τα σπίτια τους.
Ο περιορισμός της κίνησης και της φυσικής παρουσίας ανθρώπων ακόμη και στο κέντρο της αμερικανικής πρωτεύουσας, έχει οδηγήσει στο να επανεμφανιστούν ζώα που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έκαναν την εμφάνισή τους εντός της πόλης.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ελαφιού το οποίο βρέθηκε χθες ακριβώς έξω από τα κεντρικά γραφεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Η εφετινή Ετήσια Σύνοδος του ΔΝΤ γίνεται ψηφιακά με αποτέλεσμα στην ευρύτερη περιοχή να κινούνται ελάχιστα άτομα, όταν υπό κανονικές συνθήκες η περιοχή θα κατακλυζόταν από χιλιάδες επισκεπτών.
Το γεγονός ότι ζώα όπως ελάφια κόβουν βόλτες στο δρόμους της αμερικανικής πρωτεύουσας είναι ενδεικτικό το πόσο περιορισμένη είναι η κίνηση στην αμερικανική πόλη και πόσο η πανδημία έχει επηρεάσει τη δραστηριότητα στην περιοχή.
Η Mercedes-AMG ετοιμάζει για τα επόμενα τρία χρόνια 27 νέα μοντέλα
12:34
Δύο τραυματίες μετά από τροχαίο στη Θεσσαλονίκη – Απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική
12:23
Έγκλημα στα Χανιά: Το χωράφι όπου ο 43χρονος έθαψε τη σορό της Σταυρούλας - Την έβαλε σε σακούλες
12:13
Ο Λόρδος Λούκαν και το μυστήριο που στοιχειώνει τη Βρετανία εδώ και 50 χρόνια
12:02