ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αναδρομικά: Ξεκινά από σήμερα η πληρωμή των συνταξιούχων

Αναδρομικά: Ξεκινά από σήμερα η πληρωμή των συνταξιούχων
ΙΝΤΙΜΕ/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ξεκινά σήμερα η πληρωμή των αναδρομικών.

Ειδικότερα, από σήμερα το απόγευμα θα αρχίσουν να πιστώνονται σταδιακά στα ΑΤΜ τα αναδρομικά από τις περικοπές των κύριων συντάξεων σε 964.000 συνταξιούχους.

Τα ποσά θα είναι σταδιακά διαθέσιμα και στα γκισέ των τραπεζών για τους πρώην μισθωτούς του ΙΚΑ, ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο του ΑΜΚΑ τους.

Tο υψηλότερο ποσό που θα πιστωθεί αγγίζει τις 11.124 ευρώ και αφορά πιθανότατα συνταξιούχο δικαστικό, ενώ το χαμηλότερο είναι μόλις 0,01 ευρώ.

Τα ποσά για τους συνταξιούχους του ΙΚΑ φτάνουν έως και τις 6.180 και για τους συνταξιούχους του ΤΕΒΕ έως 6.994 ευρώ.

Οι πληρωμές θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

  • Σήμερα, Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, πληρώνονται οι συνταξιούχοι από το τ. ΙΚΑ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ με ΑΜΚΑ που λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9 (σήμερα το απόγευμα στα ΑΤΜ).
  • Τη Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, πληρώνονται οι συνταξιούχοι από το τ. ΙΚΑ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ με ΑΜΚΑ που λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8 (αύριο το απόγευμα στα ΑΤΜ).
  • Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, πληρώνονται οι συνταξιούχοι από το τ. ΟΑΕΕ και ΕΤΑΑ (το απόγευμα της Δευτέρας 26/10 στα ΑΤΜ).
  • Την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου πληρώνονται οι συνταξιούχοι Δημοσίου, τ. ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ , τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ (το απόγευμα της Τρίτης 27/10 στα ΑΤΜ).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ