Bitcoin: Ξεπέρασε για πρώτη φορά το όριο των 60.000 δολαρίων
Ανανεώθηκε:
To bitcoin ξεπέρασε χθες Σάββατο για πρώτη φορά το όριο των 60.000 δολαρίων, ενισχυμένο σύμφωνα με τους αναλυτές από το σχέδιο οικονομικής ανάκαμψης ύψους 1,9 τρισεκατομμυρίου δολαρίων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού που εγκρίθηκε από το Κογκρέσο στις ΗΠΑ.
Σύμφωνα με τον ιστότοπο CoinMarketCap, το κρυπτονόμισμα έφτασε τα 60.197 δολάρια χθες περίπου στις 14:30 ώρα Ελλάδας και συνέχιζε να κινείται γύρω από αυτό το συμβολικό όριο το απόγευμα.
Το bitcoin σπάει τον τελευταίο καιρό το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και έχει τριπλασιάσει την αξία του τους τρεις τελευταίους μήνες: στα μέσα Δεκεμβρίου η αξία του ήταν 20.000 δολάρια, ενώ πριν λιγότερο από ένα μήνα ξεπέρασε το όριο των 50.000 δολαρίων.
Σε ισχύ το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης από τον ΔΕΔΔΗΕ: - Τι πρέπει να γνωρίζετε
03:00
Youth Pass 2026: Σε εξέλιξη οι υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
02:00
Πασχαλινό εορταστικό ωράριο: Ώρες λειτουργίας στα εμπορικά καταστήματα
01:00
Τι αλλάζει με το νέο νόμο για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ
00:30