ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κορυφαίοι ομιλητές στο 6ο Delphi Economic Forum

Κορυφαίοι ομιλητές στο 6ο Delphi Economic Forum

Με παρουσία κορυφαίων προσωπικοτήτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό και δεκάδες συζητήσες σε παράλληλα προγράμματα θα πραγματοποιηθεί το 6ο Delphi Economic Forum, από τις 10 έως τις 15 Μαΐου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Συγκεκριμένα, στο φόρουμ θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 800 ομιλητές από 42 χώρες τόσο online όσο με φυσική παρουσία στο Ζάππειο. Από αυτούς, οι 500 είναι αξιωματούχοι από την Ελλάδα και οι 300 από το εξωτερικό.

Ανάμεσά τους συμπεριλαμβάνονται η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η πρωθυπουργός Κυριακός Μητσοτάκης και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Από το εξωτερικό, παρόντες στο Ζάππειο με φυσική παρουσία θα είναι ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ και ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ.

Με φυσική παρουσία θα μιλήσει και ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Φρανς Τίμερμανς.

Ακόμα, στο φόρουμ θα μιλήσει ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της Κομισιόν, Πάολο Τζεντιλόνι.

Στο Ζάππειο θα βρεθούν επίσης ο πρώην επικεφαλής της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και ο πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλτ Τουσκ.

Από τον επιχειρηματικό κόσμο, ξεχωρίζουν οι ομιλίες του επικεφαλής της Fairfax Holdings, Πρεμ Γουάτσα, του διευθύνοντα συμβούλου της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά και του επικεφαλής του fund, KKR Global Institute, Ντέιβιντ Πετρέους.

Σημειώνεται πως την 1η και 2η Ιουλίου έχει προγραμματιστεί ειδική εκδήλωση στην πόλη των Δελφών, κατά τη διάρκεια της οποίας θα συνεχιστεί η συζήτηση για το Ταμείο Ανάκαμψης, με διακεκριμένους ομιλητές και περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων – φίλων του φόρουμ.

Για περισσότερες πληροφορίες για το φόρουμ, το πρόγραμμα και τους ομιλητές στο παρακάτω link.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ