Γεωργιάδης:Aν η πανδημία ακολουθήσει πτωτική πορεία θα ζητήσουμε άνοιγμα περισσότερων δραστηριοτήτων
Ανανεώθηκε:
Aν η πανδημία ακολουθήσει έντονη πτωτική πορεία, την Παρασκεύη θα ζητήσουμε από την Επιτροπή το άνοιγμα περισσότερων δραστηριοτήτων, δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.
Όπως ανέφερε ο υπουργός, εάν πέσει η πανδημία θα τα ανοίξουμε όλα, όσα μπορούμε, πιο γρήγορα γιατί κάθε μέρα που περνάει το πρόβλημα είναι οικονομικό.
Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι ο ίδιος θα ήθελε τόσο να επιτραπεί η μουσική στα καταστήματα εστίασης, όσο και να αυξηθεί, στους άνω των 100 ο αριθμός ατόμων στις δεξιώσεις γάμου, από την ερχόμενη Δευτέρα και μετά.
«Κάθε μέτρο που λαμβάνουμε κοστίζει χρήματα» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο υπουργός τόνισε πως επιθυμία είναι ένα καλοκαίρι χωρίς ωράριο κυκλοφορίας ενώ ερωτηθείς για την επαναλειτουργία των γυμναστηρίων απάντησε χαρακτηριστικά ότι εάν κριθεί πως οι αθλούμενοι πρέπει να υποβάλλονται σε self test, «δεν θα πούμε όχι εμείς»
Σε κάθε περίπτωση ο κ. Γεωργιάδης επιβεβαίωσε πως ο αριθμός των ατόμων στα γυμναστήρια, όπως και στους λοιπούς κλειστούς χώρους, θα είναι περιορισμένος.
Όπως είπε, δεν θα αργήσει πάρα πολύ η κατάργηση των περιορισμών της κυκλοφορίας μετά τις 12:30 ενώ για τα self test δήλωσε ότι θα συνεχιστούν μέχρι να αποκτηθεί η απαιτούμενη ανοσία στη χώρα.
Ανέφερε επίσης ότι οι σχολές χορού έχουν ζητήσει να μην ανοίξουν το καλοκαίρι.
Από 5 έως 370 ευρώ: Πόσο κοστίζει το μπάνιο του Δεκαπενταύγουστου σε 10 δημοφιλείς παραλίες
12:30
Ινδονησία: Στους 38 οι νεκροί από τη σεισμική δόνηση των 7,7 Ρίχτερ
12:26
Σίβηρη Χαλκιδικής: Στα 2.480 στρέμματα η έκταση που έκαψε η φωτιά - Παραμένουν διάσπαρτες εστίες
12:22
SEAJETS: Έκτακτα Δρομολόγια & Τροποποιήσεις της 15/08/2026 λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών
12:12