Πιτσιλής: Στέλνει στο πειθαρχικό εφοριακούς, επειδή δεν… άκουγαν τους φορολογουμένους
Άστραψε και βρόντηξε ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, όταν ενημερώθηκε ότι, στην ΔΟΥ Χολαργού, οι πολίτες βρήκαν πόρτες κλειστές, ώρα 11 το πρωί !
Διέταξε αμέσως πειθαρχική έρευνα για την καταγγελία, όπως και για το γεγονός ότι, στην ίδια εφορία, τα τηλέφωνα δεν… λειτουργούν, όταν καλούν οι φορολογούμενοι.
Μάλιστα, - πέραν της πειθαρχικής - τρέχει και άλλη έρευνα, για να διαπιστωθεί αν και σε ποια έκταση υπάρχουν και άλλες τέτοιες περιπτώσεις «υπολειτουργίας» υπηρεσιών της ΑΑΔΕ.
Μέλημα της Διοίκησης της ΑΑΔΕ είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φορολογουμένων. Ειδικά αυτή την περίοδο, όπου είναι πρώτιστης σημασίας η προστασία της υγείας των εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες, καθώς και των πολιτών που τις επισκέπτονται.
Τέσσερα χρόνια πολέμου: Η ουκρανική σημαία υψώθηκε δίπλα στην ευρωπαϊκή στις Βρυξέλλες (pics)
14:26
Ένταση για τα βίντεο στη δίκη των Τεμπών: Απορρίφθηκε το αίτημα για κλήτευση του Εφέτη Ανακριτή
14:24
Η Ρωσία προσφέρει στην Σερβία την κατασκευή πυρηνικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας
14:21
Ποινική δίωξη στον 72χρονο μάνατζερ μοντέλων που συνελήφθη μετά από καταδίωξη στην Κηφισιά
14:17