ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Βελτιωμένες προσφορές ζητουν ΤΑΙΠΕΔ και ΕΛΠΕ για τη ΔΕΠΑ Υποδομών

Βελτιωμένες προσφορές ζητουν ΤΑΙΠΕΔ και ΕΛΠΕ για τη ΔΕΠΑ Υποδομών
Βελτιωμένες προσφορές ζητά το ΤΑΙΠΕΔ για τη ΔΕΠΑ Υποδομών ΑΠΕ - ΜΠΕ

Την εκκίνηση της διαδικασίας των βελτιωμένων οικονομικών προσφορών στο διαγωνισμό πώλησης της ΔΕΠΑ Υποδομών ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ σε συμφωνία με τα ΕΛΠΕ. 

Στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας πώλησης του 100% (65% συμμετοχή του ΤΑΙΠΕΔ και 35% συμμετοχή των ΕΛΠΕ) του κεφαλαίου της ΔΕΠΑ Υποδομών,
οι πωλητές ΤΑΙΠΕΔ και ΕΛΠΕ προχώρησαν σήμερα στη διαδικασία αποσφράγισης των δεσμευτικών οικονομικών προσφορών που υπεβλήθησαν από τους δύο προεπιλεχθέντες επενδυτές (EP Investment Advisors και Italgas S.p.A.).

Συγκεκριμένα, μετά τον έλεγχο από το ΤΑΙΠΕΔ και των ΕΛΠΕ των νομιμοποιητικών εγγράφων που συνόδευαν τις δύο προσφορές οι EP Investment Advisors και Italgas απέκτησαν το έννομο δικαίωμα για το άνοιγμα των προσφορών τους.

Οι πωλητές αποφάσισαν να προχωρήσουν σε διαδικασία υποβολής βελτιωμένων προσφορών, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στη διακήρυξη του διαγωνισμού.

Κατά τη συνήθη πρακτική του ΤΑΙΠΕΔ, εφόσον η διαφορά των προσφορών δεν υπερβαίνει το 15%, ζητά και από τους δύο διεκδικητές να υποβάλουν βελτιωτικές προτάσεις.

Οι βελτιωμένες προσφορές αναμένεται να κατατεθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ