Aπόδοση μερισμάτων 4,3 εκατ. ευρώ στον κρατικό προϋπολογισμό από την Επιτροπή Ανταγωνισμού
Μέσα από ορθή οικονομική διαχείριση η Επιτροπή Ανταγωνισμού, υπό την ηγεσία του Γιάννη Λιανού, καταγράφει πλεονάσματα και είναι σε θέση να επιστρέφει μέρισμα στον κρατικό προυπολογισμό.
Η Επιτροπή Ανταγωνισμού απέδωσε, για πρώτη φορά μετά το 2016, ως μέρισμα στον κρατικό προϋπολογισμό, ποσό ύψους 1,86 εκατ. ευρώ που προέκυψε από το πλεόνασμα (έσοδα-έξοδα) της οικονομικής χρήσης 2020.
Επίσης, από την ανάλυση των οικονομικών δεδομένων και βάσει των προβλέψεων το οικονομικό έτος 2021 αναμένεται να κλείσει με σημαντικό πλεόνασμα (έσοδα-έξοδα) γεγονός που θα επιτρέψει την απόδοση μερίσματος στον κρατικό προϋπολογισμό ποσού που θα αγγίξει το ύψος των 2,45 εκατ. ευρώ.
Το ποσό αυτό έχει εγγραφεί στον υπό έγκριση, από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, προϋπολογισμό της Επιτροπής Ανταγωνισμού για το οικονομικό έτος 2022 οπότε και θα αποδοθεί.
Πανελλαδική απεργία στην Υγεία - Συγκέντρωση των νοσοκομειακών γιατρών στο υπουργείο το μεσημέρι
09:09
Μεταφορά αφρικανικής σκόνης από τη Λιβύη και την Αίγυπτο - Πού θα πέσουν λασποβροχές
09:03
Θανατοποινίτης εκτελείται στη Φλόριντα - Είχε καταδικαστεί το 2008 για τον φόνο 21χρονης
08:53
Άγιον Όρος: Λεωφορείο έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι της Δάφνης - Καλά στην υγεία του ο οδηγός
08:44