Capital Link: Παράταση για την άνοιξη πήρε το 23ο Ετήσιο Επενδυτικού Φόρουμ για την Ελλάδα
Στην προσωρινή αναβολή του 23ου ετήσιου επενδυτικού φόρουμ για την Ελλάδα (Capital Link Invest in Greece Forum), το οποίο επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου στην Νέα Υόρκη, προχώρησαν οι διοργανωτές του συνεδρίου.
Η νέα ημερομηνία του επενδυτικού συνεδρίου τοποθετείται μέσα στην άνοιξη του 2022 και αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις προσεχείς ημέρες.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Capital Link, η απόφαση πάρθηκε λόγω των πρόσφατων εξελίξεων στο μέτωπο της πανδημίας και των νέων ταξιδιωτικών περιορισμών που επιβλήθηκαν διεθνώς.
Με δεδομένο, λοιπόν, τον διεθνή χαρακτήρα του συνεδρίου, κρίθηκε ότι μια νέα ημερομηνία θα ήταν η καλύτερη επιλογή για την απρόσκοπτη διεξαγωγή του.
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, «πιστεύουμε ότι μέχρι τότε, ο χειμώνας θα είναι πίσω μας και η συνολική κατάσταση θα είναι πολύ πιο ξεκάθαρη και ευνοϊκή για μια εκδήλωση με φυσική παρουσία».
Κοζάνη: Χειροπέδες σε 36χρονο «εισπράκτορα» τηλεφωνικής απάτης - Αναζητούνται δύο συνεργοί
16:40
Κολομβία: Τριήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα του φονικού σεισμού - Αγωνία στα χαλάσματα
16:29
Η Σαουδική Αραβία απέρριψε την ένταξη της Αιγύπτου στην αμυντική συμφωνία με Τουρκία και Πακιστάν
16:21
Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς στον Λουτρόπυργο Αττικής
16:12