Σε Ελληνικά Πετρέλαια Συμμετοχών μετονομάζονται τα ΕΛΠΕ
Η εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια ανακοίνωσε πως η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, αποφάσισε την αλλαγή της επωνυμίας της σε Ελληνικά Πετρέλαια Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών με διακριτικό τίτλο Ελληνικά Πετρέλαια Συμμετοχών.
Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με την αριθ. 142903/03.01.2022 απόφασή του ενέκρινε την τροποποίηση του σχετικού άρθρου του καταστατικού της εταιρείας.
H Επιτροπή Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου στη συνεδρίασή της στις 13/01/2022 ενημερώθηκε για την ανωτέρω απόφαση και την αλλαγή.
Κατόπιν των ανωτέρω, με απόφαση της Επιτροπής ορίζεται ότι από τις 19/01/2022, η επωνυμία της Εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλάζει σε Ελληνικά Πετρέλαια Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών με διακριτικό τίτλο Ελληνικά Πετρέλαια Συμμετοχών.
Πεζεσκιάν σε Τραμπ: Απαντάμε στις παραληρηματικές απειλές στο πεδίο της μάχης
18:19
«Αχρείαστος» ο πόλεμος Τραμπ στο Ιράν λέει το 60% των αμερικανών σε δημοσκόπηση στις ΗΠΑ
18:07
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ CNN GREECE: Τέμπη: Αυτό είναι το κτήριο «φρούριο» που θα φιλοξενήσει τη δίκη στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (vid)
17:54
Το στοίχημα Τραμπ για τα Στενά του Ορμούζ και τα επιχειρησιακά κενά των ΗΠΑ
17:45