ΔΕΗ: Ομολογιακό 530 εκατ. ευρώ από Alpha Bank και Τράπεζα Πειραιώς
Ανανεώθηκε:
Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού ανακοίνωσε την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας (Μου) με τις τράπεζες Alpha Bank και Τράπεζα Πειραιώς για την κάλυψη αναγκών χρηματοδότησης για την κατασκευή και λειτουργία δικτύου οπτικών ινών ευρυζωνικής πρόσβασης (Fiber Το The Home-FTTH) σε επιλεγμένες περιοχές της Ελλάδας.
Η συμφωνία περιλαμβάνει την έκδοση μακροπρόθεσμου ομολογιακού δανείου ποσού έως 530 εκατ. ευρώ με τη μορφή project finance από την 100% θυγατρική εταιρεία ειδικού σκοπού, που θα ιδρύσει η ΔΕΗ και η οποία Θα αναλάβει την κατασκευή, λειτουργία, εκμετάλλευση και συντήρηση του δικτύου οπτικών ινών, που θα δημιουργηθεί.
Η ΔΕΗ θα προβεί σε νεότερη ανακοίνωση μετά την υπογραφή των συμβατικών κειμένων, η οποία θα γίνει με την οριστικοποίηση των τελικών όρων χρηματοδότησης μετά την ολοκλήρωση του due diligence, που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Η Μεγκ Ράιαν πουλά στα 12,5 εκ. δολάρια την εντυπωσιακή έπαυλη της στα Χάμπτονς
14:35
Ισραηλινά πλήγματα απειλούν την αρχαία Τύρο, την πόλη που επισκέφθηκε ο Ηρόδοτος
14:24
Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα οδηγό μηχανής στη Θεσσαλονίκη - Έχασε τον έλεγχο
14:14
Μητσοτάκης: Η ΝΔ μόνη αξιόπιστη δύναμη - Είμαστε έμπειροι μαραθωνοδρόμοι, κάποιοι έχουν λαχανιάσει
14:06