ΑΑΔΕ: Ρύθμιση σε 48 δόσεις του φόρου εισοδήματος συνταξιούχων
Από την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου οι συνταξιούχοι μπορούν να ρυθμίσουν έως και σε 48 δόσεις τον φόρο εισοδήματος από τις δηλώσεις που υπέβαλαν πέρυσι μέχρι τον Δεκέμβριο στην πλατφόρμα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).
Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Οικονομικών και η ΑΑΔΕ πρόκειται να δώσουν μόνιμη λύση στο πρόβλημα της δυνατότητας ρύθμισης των φορολογικών υποχρεώσεων που προκύπτουν για αναδρομικά ποσά συντάξεων προηγουμένων ετών.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η σχετική διάταξη είναι έτοιμη και αναμένεται να κατατεθεί άμεσα στη Βουλή προκειμένου να δοθείν η δυνατότητα στους συνταξιούχους να ρυθμίζουν το φόρο εισοδήματος και τα πρόστιμα που προκύπτουν από τροποποιητικές δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος για συντάξεις που καταβάλλονται αναδρομικά, έως και σε 48 δόσεις με εισοδηματικά κριτήρια, σύμφωνα με όσα προβλέπονται για την πάγια ρύθμιση.
Το Peugeot 408 ανανεώθηκε και αναβαθμίστηκε
09:28
Ρούλα Πισπιρίγκου: Σήμερα το Εφετείο για τον θάνατο της εννιάχρονης Τζωρτζίνας
09:27
Την πρώτη κούκλα Barbie με αυτισμό κυκλοφόρησε η Mattel
09:18
Νέα ανάρτηση Τραμπ για τη Βενεζουέλα: Αυτοαποκαλείται «προσωρινός πρόεδρος» της χώρας
09:10