Στα 34.875 δολάρια υποχωρεί το Bitcoin - Πιέσεις λόγω Ουκρανίας
Πτώση άνω του 8% καταγράφει το Bitcoin, καθώς η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία ανησυχεί τους επενδυτές.
Το δημοφιλές κρυπτονόμισμα διαπραγματεύεται στα 34.875 δολάρια με τη συνολική του κεφαλαιοποίηση να βρίσκεται στα 661 δισ. ευρώ.
Το Bitcoin καταγράφει πτώση σχεδόν 22% από τις αρχές του 2022, ενώ χάνει 49% από το υψηλό ρεκόρ των 69.000 δολαρίων που ήταν τον Νοέμβριο του 2021.
Η παγκόσμια κεφαλαιοποίηση της αγοράς κρυπτονομισμάτων μειώθηκε περισσότερο από 3% στο 1,7 τρις. δολάρια.
Το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα, το Ether, υποχωρεί επίσης κατά 10% στα 2.370 δολάρια.
Η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων παρουσιάζει αρνητική εικόνα, καθώς τα περισσότερα εικονικά νομίσματα διαπραγματεύονταν στο κόκκινο.
Ήδη οι αναλυτές μιλούν για μεγαλύτερη διόρθωση του Bitcoin. Κατά τους ίδιους, η αδυναμία του Bitcoin να κρατηθεί στα 40.000 δολάρια εν μέσω των αυξημένων εντάσεων στην Ουκρανία σημαίνει ότι οι 30.000 δολάρια είναι η επόμενη τεχνική αντίσταση.
Αυξημένες αποδοχές για τους δημόσιους υπαλλήλους - Τι κερδίζουν μετά τις φοροελαφρύνσεις
06:00
Ανοιχτά τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ την τελευταία Κυριακή του χρόνου
05:00
Αντίστροφη μέτρηση για την επιχορήγηση βιβλίων ΔΥΠΑ - Πάνω από 120.000 vouchers έως σήμερα
04:00
Πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού ΔΥΠΑ - Ποιους προορισμούς καλύπτουν τα voucher
03:00