ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Sky Premium Life στις παγκόσμιες αγορές μέσω της Amazon και της SatiSupp Hellas

Η Sky Premium Life στις παγκόσμιες αγορές μέσω της Amazon και της SatiSupp Hellas

Την είσοδό του στις αγορές της ΗΠΑ, της Σιγκαπούρης, του Ηνωμένου Βασιλείου και όλης της Ευρώπης έκανε μέσω της Amazon το brand Sky Premium Life, που ανήκει στην Cosmos Holdings Inc (COSM:NASDAQ).

Για την εξωστρέφεια και την άμεση είσοδό του στις παγκόσμιες αγορές, το brand εμπιστεύτηκε την SatiSupp Hellas, την πρώτη εταιρεία που ασχολείται εδώ και έξι χρόνια στην Ελλάδα με την Amazon, τόσο σε ευρωπαϊκό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, μέσα από την πλατφόρμα e-commerce hellas.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η Cosmos Holdings Inc (COSM:NASDAQ) είναι η πρώτη εταιρεία στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας που μπαίνει στον Nasdaq, χωρίς να είναι στον χώρο της ναυτιλίας. Και σύμφωνα με τον Co-Founder και CEO της SatiSupp Hellas, Αχιλλέα Δασκαλάκη, «η επιλογή της Cosmos Holdings Inc (COSM:NASDAQ) να συνεργαστεί μαζί μας είναι ένα μεγάλο “στοίχημα” για την εταιρεία μας».

Πιο αναλυτικά, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δασκαλάκης, «για άλλη μία φορά μία μεγάλη ελληνική εταιρεία εμπιστεύεται την SatiSupp Hellas για την εξωστρέφειά της και την άμεση είσοδό της στις παγκόσμιες αγορές», υπογραμμίζοντας ότι «η Amazon είναι ο ευκολότερος τρόπος για B2C εξαγωγές».

Να σημειώσουμε ότι εδώ και έξι χρόνια, η SatiSupp Hellas, στην οποία ανέθεσε το brand Sky Premium Life την είσοδό του στις παγκόσμιες αγορές, αναλαμβάνει μέσω της πλατφόρμας e-commerce hellas να βοηθάει brands και εταιρείες να κάνουν τα πρώτα τους βήματα ή να επεκταθούν στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου μέσω της Amazon και να δουν τα προϊόντα τους να ξεχωρίζουν στη νέα εποχή του e-commerce σε παγκόσμιο επίπεδο

Από το άνοιγμα λογαριασμού στην Amazon, μέχρι τη δημιουργία σελίδων προϊόντων και από μεταφράσεις, μέχρι SEO optimisation, day to day management, δημιουργία και διαχείριση για καμπάνιες προώθησης, εξυπηρέτηση πελατών και φορολογικές συμβουλές, η SatiSupp Hellas προσφέρει μία ολοκληρωμένη προσέγγιση στον πελάτη μέσα από υπηρεσίες για κάθε επιχειρηματική ανάγκη και μία 360ο διαχείριση λογαριασμού για επιχειρήσεις που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στην Amazon και να μπουν στις παγκόσμιες αγορές, ενισχύοντας την εξωστρέφειά τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ