Παρατείνεται ως τις 15 Ιουνίου η προστασία κόκκινων δανείων
Νέα παράταση μέχρι τις 15 Ιουνίου στο καθεστώς προστασίας έναντι της πώλησης των κόκκινων δανείων σε funds, δίνει η κυβέρνηση.
Με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή προβλέπεται η εξαίρεση για έναν ακόμη μήνα από τη δυνατότητα πώλησης σε funds των κόκκινων δανείων των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, των καταναλωτικών δανείων και των δανείων πρώτης κατοικίας.
Ειδικότερα, η τροπολογία προβλέπει ότι μέχρι τις 15 Ιουνίου οι συγκεκριμένες κατηγορίες δανείων δεν μπορούν να μεταβιβαστούν από τις τράπεζες στα funds. Nα σημειωθεί εδώ πως η προηγούμενη τροπολογία προέβλεπε την προστασία των κόκκινων δανείων μέχρι τις 15 Μαΐου.
Η παράταση δίνεται ενόψει του καθορισμού του νέου πλαισίου πώλησης των κόκκινων δανείων μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών.
Το Κίεβο σχεδιάζει τρομοκρατικές επιθέσεις σε ρωσικά πλοία με τη βοήθεια της Νορβηγίας λέει η Μόσχα
16:08
Καθηγητής μουσικής κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης μαθήτριάς του στην Κρήτη
15:57
Τραμπ: «Απογοητευτικό» το ΝΑΤΟ - Κανείς δεν κατάλαβε τίποτα
15:51
Νέες βολές Τραμπ κατά ΝΑΤΟ: Κανείς τους δεν κατάλαβε τίποτα
15:50