Κάθε μήνα ΕΝΦΙΑ από... Σεπτέμβρη
Εντός του Σεπτεμβρίου θα αναρτηθούν στο ηλεκτρονικό σύστημα τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ και τα ποσά θα πρέπει να πληρωθούν μέχρι το τέλος του χρόνου, σύμφωνα με τα όσα είπε στον “Real fm” ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης.
Εάν ισχύσουν τα όσα είπε ο κ. Αλεξιάδης, τότε οι φορολογούμενοι θα πληρώσουν το «χαράτσι» σε 4 δόσεις, δηλαδή μια κάθε μήνα μέχρι το τέλος του 2016.
Ο κ. Αλεξιάδης είπε πως η αγωνία του οικονομικού επιτελείου είναι να ολοκληρωθούν οι φορολογικές δηλώσεις και να γίνει η εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ εντός του Αυγούστου.
Την ίδια στιγμή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να δοθεί νέα παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων και πρόσθεσε ότι μέχρι στιγμής έχει υποβληθεί το 85%.
Πότε χτυπά το τελευταίο κουδούνι στα σχολεία για τις διακοπές Πάσχα - Όλες οι αργίες για το 2026
04:00
Ποιοι είναι δικαιούχοι του μέτρου της επιδότησης μετακινήσεων από και προς τα νησιά
03:00
Εορταστικό ωράριο Πάσχα: Πότε τίθεται σε λειτουργία
02:00
Πρόστιμα και ποινές για όσους δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ - Οι αλλαγές με τον νέο νόμο
01:00