ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τί απαντούν οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι για ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ και ΟΛΘ

Τί απαντούν οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι για ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ και ΟΛΘ
Wikipedia commons

Απαντητική επιστολή στον επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιο Πιτσιόρλα έστειλε ο Προέδρος των Ρωσικών Σιδηροδρόμων Oleg Belozerov.

Στην επιστολή του που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον ΤΑΙΠΕΔ ο κ. Belozerov ξεκαθαρίζει ότι η εταιρεία δεν έχει αξιώσεις σε ό,τι αφορά στους διαγωνισμούς για τους οποίους εξέφρασε ενδιαφέρον.

Αναλυτικά η επιστολή:

"Αξιότιμε κ. Πιτσιόρλα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω εσάς και τους συναδέλφους σας για την εποικοδομητική συνεργασία στα πλαίσια της διαγωνιστικής διαδικασίας για την ιδιωτικοποίηση περιουσιακών στοιχείων των ελληνικών μεταφορών. Οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι JSC δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην αποτελεσματική αλληλεπίδραση και τις καλές σχέσεις εργασίας που καθιερώθηκαν με το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου κατά τη διάρκεια της συμμετοχής μας στο διαγωνισμό για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, την ΕΕΣΣΤΥ και τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε.

Αναφορικά με την επιστολή σας της 22ας Ιουλίου 2016, θα ήθελα να τονίσω την απουσία οιασδήποτε αξιώσεως εκ μέρος των Ρωσικών Σιδηροδρόμων JSC σχετικά με τη διοργάνωση και τη διεξαγωγή των διαγωνισμών αυτών, ενώ θα ήθελα επίσης να σημειώσω ότι το σχόλιο για την έλλειψη πληροφοριών στη συνέντευξη με την «Interfax» αναφέρθηκε σε σχέση με την προετοιμασία της πλήρους αξιολόγησης της επιχείρησης ΤΡΑΙΝΟΣΕ από τους Ρωσικούς Σιδηροδρόμους JSC, συμπεριλαμβανομένων θεμάτων εκτός του πεδίου ευθύνης του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου.

Είμαι βέβαιος ότι οι δραστηριότητες του Ταμείου για την εφαρμογή του προγράμματος ιδιωτικοποίησης θα διευκολύνουν την περαιτέρω εξέλιξη του τομέα μεταφορών στην Ελλάδα και θα συμβάλλουν σημαντικά στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας.

Με εκτίμηση

Oleg Belozerov,

Πρόεδρος Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι JSC".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ