Deutsche Bank: Στις ΗΠΑ στελέχη της τράπεζας για διευθέτηση του προστίμου
Στις ΗΠΑ πρόκειται να ταξιδέψουν τις προσεχείς ημέρες διευθυντικά στελέχη της Deutsche Bank προκειμένου να διαπραγματευθούν μια διευθέτηση όσον αφορά το πρόστιμο ύψους έως και 14 δισεκατομμυρίων δολαρίων που της επιβλήθηκε διότι πωλούσε με παραπλανητικό τρόπο τιτλοποιημένα στεγαστικά δάνεια, έγραψε η Frankfurter Allgemeine Zeitung.
Το πρόστιμο, που ανακοινώθηκε πριν από δύο εβδομάδες, κατακρήμνισε τις μετοχές του μεγαλύτερου πιστωτικού ιδρύματος της Γερμανίας. Την Παρασκευή, οι μετοχές της τράπεζας ανέκαμψαν εν μέρει, έπειτα από δημοσιεύματα σε ΜΜΕ σύμφωνα με τα οποία τα δύο μέρη βρίσκονται κοντά σε έναν συμβιβασμό και την καταβολή 5,4 δισεκ. δολαρίων.
Η FAZ δεν απέδωσε την πληροφορία σε κάποια πηγή.
Η Deutsche Bank δεν απάντησε αμέσως όταν το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς της έθεσε το ερώτημα εάν ο διευθύνων σύμβουλός της, ο Τζον Κράιαν, θα ταξιδέψει τις επόμενες ημέρες στις ΗΠΑ.
Σε εξέλιξη οι πληρωμές από τη ΔΥΠΑ και τον e-ΕΦΚΑ - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
01:00
Άνοιξε η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις 2026 - Αναλυτικός οδηγός
00:30
Δορυφορική εικόνα δείχνει την καταστροφή στην μεγαλύτερη στον κόσμο εγκατάσταση LNG του Κατάρ
23:56
Πρώτα χτυπήματα σε ενεργειακές υποδομές του Ιράν: Αντίποινα της Τεχεράνης - «Φωτιά» στο πετρέλαιο
23:48