Παπανάτσιου: Από 100 έως 250 ευρώ το παράβολο για τα ανασφάλιστα οχήματα
Από 100 έως 250 ευρώ θα κυμαίνεται το παράβολο για τα ανασφάλιστα οχήματα σύμφωνα με όσα απεκάλυψε σήμερα η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου μιλώντας στην ΕΡΤ.
Η υφυπουργός περιέγραψε τον τρόπο επιστροφης των χρημάτων εκείνων που ήδη πλήρωσαν το πρόστιμο σημειώνοντας ότι θα υπάρξει τροπολογία για να επιστραφούν τα παράβολα που αφορούν στα ανασφάλιστα οχήματα για όσους έχουν ήδη πληρώσει.
Η σχετική εγκύκλιος έχει σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο και αναμένεται να δημοσιευθεί εντός 24 ωρών. Η δε διαγραφή των προστίμων σε όσους ήδη καταλογίστηκαν θα γίνει αυτόματα.
Παράλληλα θα υπάρξουν και νέες αλλαγές στις κλίμακες για τα πρόστιμα προς 1.100.000 ιδιοκτήτες.
Τα νέα πρόστιμα διαμορφώνονται με βάση τέσσερις κλίμακες, ήτοι 100 ευρώ για τα δίτροχα έως 250cc, 150 ευρώ για όλα τα υπόλοιπα δίτροχα, 200 ευρώ ΙΧ κάτω από 1.000cc και 250 ευρώ για τα υπόλοιπα ΙΧ.
Ρωσία: Καθηγήτρια υπέκυψε στα τραύματά της μετά από επίθεση με μαχαίρι από 17χρονο μαθητή της
12:30
Imperial Brands Hellas: Ισχυρές οικονομικές επιδόσεις και το 2025 με οδηγό τα Προϊόντα Νέας Γενιάς
12:30
Πυροβολισμός κατά του ράπερ Offset έξω από καζίνο στη Φλόριντα
12:20
Ταυτοποιήθηκε ο νεκρός άνδρας στην Παλλήνη – Βρέθηκε σημείωμα αυτοχειρίας
12:11